H Jennifer Garner εκθειάζει το πέος του Ben Affleck!

Απ' ότι φαίνεται ο ηθοποιός είναι πολύ... προικισμένος!
H Jennifer Garner εκθειάζει το πέος του Ben Affleck! - Κεντρική Εικόνα



H Jennifer Garner μετά την (ντροπιαστική) εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της νέας ταινίας της, έδωσε μια συνέντευξη μιλώντας για τις ταινίες στις οποίες πρόκειται να πρωταγωνιστήσει, όμως το ενδιαφέρον έκλεψε ο άντρας της, Ben Affleck. Για την ακρίβεια, το... πέος του! 

Η 42χρονη ηθοποιός βρέθηκε στο show της Ellen DeGeneris και όταν ρωτήθηκε πως αισθάνθηκε για τη σκηνή που ο Ben Affleck δείχνει απροκάλυπτα τα... προσόντα του στη νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί “Gone Girl”, απάντησε: «προσπάθησα να με δω ως… φιλάνθρωπη, πως θέλω να δώσω κάτι στον κόσμο», είπε γελώντας. 

Το αστείο όμως είχε και συνέχεια. Όταν η Ellen DeGeneris τη ρώτησε αν το συζήτησαν μεταξύ τους, η Garner απάντησε: «Η συζήτηση μας ήταν κάπως έτσι… “Γεια, στη δουλειά σήμερα ο (David) Fincher με έπεισε να εμφανιστώ σε μια σκηνή βγαίνοντας από το ντους” και εγώ είπα “Cool. Ελπίζω να είχε κάμερα με ευρυγώνιο φακό…”», αναφερόμενη στα... πλούσια προσόντα του συζύγου της!

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2005, έχουν ήδη τρία παιδιά ενώ πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα και cool ζευγάρια του Hollywood που δεν προκαλούν ποτέ με την ιδιωτική τους ζωή...

Δες το video της συνέντευξης: