Sex bomb ένα μήνα μετά τη γέννα της η Scarlett Johansson

Την πρώτη της εμφάνιση μετά τη γέννηση της κόρης της έκανε η ξανθιά star, εντυπωσιάζοντας μετην σιλουέτα της.
Sex bomb ένα μήνα μετά τη γέννα της η Scarlett Johansson - Κεντρική Εικόνα



H Scarlett Johansson φωτογραφήθηκε από τους paparazzi στη Νέα Υόρκη να φιλάει τον αρραβωνιαστικό της, Romain Dauriac, με το σώμα της να μην θυμίζει σε τίποτα γυναίκα που γέννησε πριν ένα μήνα!

Η 29χρονη ηθοποιός έφερε στον κόσμο τον Σεπτεμβρίου την κόρη της, Rose, καρπό του έρωτα της με τον Γάλλο δημοσιογράφο, Romain Dauriac, με τον οποίο είναι ζευγάρι από το 2012.Η σιλουέτα της Scarlett τράβηξε τα βλέμματα, καθώς φαίνεται πως δεν έχει περάσει μέρα από τότε που πόζαρε στα εξώφυλλα ως η μια από τις πιο sexy γυναίκες στον κόσμο. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως το περιοδικό Men's Health την έχει κατατάξει μέσα στις 100 πιο sexy γυναίκες στην ιστορία!

Η μούσα του  σκηνοθέτη Woody Allen, με τον οποίο έχει συνεργαστεί σε τρεις ταινίες και πήρε το μέρος του όταν εκείνος κατηγορήθηκε για αποπλάνηση της κόρης της πρώην γυναίκας του τον περασμένο Μάρτιο, φορούσε ένα μαύρο παντελόνι γυμναστικής και καπέλο θέλοντας να κρυφτεί από τους φωτογράφους. Δεν μπόρεσε να κρύψει τον έρωτα της όμως “πνίγοντας” κυριολεκτικά στα φιλιά τον 32χρονο αρραβωνιαστικό της, για χάρη του οποίου μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα σε Παρίσι και Νέα Υόρκη.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες η Scarlett δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα με τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης, καθώς με διατροφή και άσκηση επανήλθε στα γνωστά της... standards!