Υβόννη Μπόσνιακ - Αντώνη Ρέμο να σας ζήσει! Τα καλύτερα κοριτσίστικα μωρουδιακά της αγοράς

Τα καλύτερα μωρουδιακά της αγοράς για νεογέννητα κοριτσάκια!
Υβόννη Μπόσνιακ - Αντώνη Ρέμο να σας ζήσει! Τα καλύτερα κοριτσίστικα μωρουδιακά της αγοράς



Στις 14 Φεβρουαρίου την ημέρα των ερωτευμένων, ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ υποδέχτηκαν τον καρπό του έρωτα τους, ένα πανέμορφο κοριτσάκι.

Εμείς εμπνευστήκαμε από αυτό το χαρμόσυνο γεγονός και σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα και τα πιο πρωτότυπα μωρουδιακά για νεογέννητα κοριτσάκια. Γιατί αξίζει τα μωράκια μας από τις πρώτες ήδη μέρες της ζωής τους να είναι ντυμένα με στυλ και κομψότητα.

Το πρώτο και το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να προσέχουν οι μαμάδες πριν αγοράσουν οποιοδήποτε ρούχο, είναι η ποιότητα. Το δέρμα ενός νεογέννητου είναι αρκετά ευαίσθητο, γι' αυτό πρέπει να επιλέγουμε οτιδήποτε σε 100% βαμβακερό και να αποφεύγουμε ότι περιέχει μέσα συνθετικό. 

Έτσι αφού έχουμε εξασφαλίσει την ποιότητα, ως δεύτερο βήμα, μπορούμε να επιλέξουμε ότι χρώμα, σχέδιο μας αρέσει και ταιριάζει στο μωρό μας. Γιατί μην ξεχνάμε, ο χαρακτήρας ενός ανθρώπου φαίνεται από τους πρώτους μήνες της ζωής τους.

Η ποικιλία στα ρούχα και στα αξεσουάρ για τα μικρά κοριτσάκια είναι μεγάλη. Καλό θα ήταν να μην σας συνεπάρει ο ''κόσμος του ροζ'' και να δώσετε ευκαιρία και σε άλλα χρώματα όπως το κόκκινο, το μπλε, το μαύρο, το γκρι και το ροδακινί.