Backstage με την Πηνελόπη Πλάκα

Όλες οι λεπτομέρειεςγια το make up της Πηνελόπης Πλάκα !!!!
Backstage με την Πηνελόπη Πλάκα



Πηνελόπη Πλάκα

Μια μέρα με φώναξε ο Θωμάς Χρυσοχοϊδης(φωτογράφος) και μου πρότεινε να κάνουμε μια ευχετήρια κάρτα με κεντρικό πρόσωπο την Πηνελόπη Πλακά. Φυσικά και δεν έχασα την ευκαιρία καθώς είναι από τα αγαπημένα μου πρόσωπα: Φρέσκια, στυλάτη και με βλέμμα θανατηφόρο!

Μπορείτε να φανταστείτε από την εισαγωγή τι μακιγιάζ επέλεξα... smokey με καφέ eyes !
Ξεκίνησα το make up με μια ελαφριά βάση σε υγρή μορφή(Bobbi brown long-wear even finish foundation spf 15 warm natural 4,5 ) και τοποθέτησα την πούδρα σε μικρή ποσότητα κ μόνο στο taf του προσώπου της (Mac invisible ) γιατί μου αρέσουν φυσικές γυαλάδες της!

Το βλέμμα ως γνωστόν ξεκινά από τα καλοσχηματισμένα φρύδια, οπότε και με το ειδικό μολύβι ( Artdeco eye brow designer 3 ) κάλυψα τα κενά. Ξεκίνησα έπειτα με το πάνω μέρος του ματιού με το μολύβι της (Mac το coffee) και το τοποθέτησα σύριζα στις βλεφαρίδες της με ανοδική πορεία.
Ένα καταπληκτικό προϊόν για εύκολο smokey βλέμμα, ιδιαίτερα και για την περιοχή κάτω απο τα ματιά που είναι επικίνδυνο να μουτζουρωθεί, είναι αυτό της (Bobbi Brown long-wear cream shadow stick) σε μορφή στικ. Στην περίπτωση της Πηνελόπης επέλεξα την καφέ απόχρωση, ώστε το αποτέλεσμα να είναι ομοιόμορφο.Συνεχίσα με την καφέ σκιά από την (Mac Handwritten), την οποία και άπλωσα με το πινέλο μου απαλά μέχρι το κόκκαλο του πρόσωπο της που προεξέρχει .

Επειδή με την Πηνελόπη αγαπάμε τις ψεύτικες βλεφαρίδες επιλέξαμε (make-up studio N9) ολόκληρες. Τις τοποθέτησα λοιπόν με την ειδική κόλλα σύριζα στις βλεφαρίδες ώστε το αποτέλεσμα να είναι πιο έντονο, ενώ στο κάτω μέρος του βλεφάρου της με το (coffee μολύβι της Mac ) χρωμάτισα κατά τον ίδιο τρόπο τις βλεφαρίδες εξωτερικά αλλά κ εσωτερικά. Δεν υπάρχει λόγος να το φοβηθείτε κορίτσια γιατί ακόμα και αν "τρέξει" θα το περάσετε με το πινέλο σας "βουτηγμένο "λίγο από την καφέ σκιά. Αυτά τα βήματα που περιέγραψα είναι το λεγόμενο "σβήσιμο". Το έντονο βλέμμα της πρωταγωνίστριας της φωτογράφησης ολοκληρώθηκε με πολύ μαύρη μασκαρά για να μπορέσω να συνεχίσω πιο χαμηλά στο πρόσωπο, χρησιμοποιώντας στα ζυγωματικά ρουζ σε ροζ απόχρωση .
Τέλος, για καλοσχηματισμένα και τόσο όσο  χρωματισμένα χείλη έβαλα μολύβι χειλιών σε nude χρώμα από την (Mac Boldly Bare lip pencil ) με το αντίστοιχα κραγιόν !

Tip : Αν κάποιες επιθυμείτε ένα πιο "μαλακό"  smokey , εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα ροζ ρουζ στο κόκκαλο του ματιού αλλά κ στο κάτω βλέφαρο - εκεί δηλ.που τελειώνει ακριβώς η καφέ σκιά.

Μόλις ολοκληρώθηκε ένα all time classic μακιγιάζ όχι μόνο για την Πηνελόπη αλλά και για σας!

See you soon!