Η Demi Moore ανανεωμένη και sexy στα 51 της

Την εμφάνιση της μετά από αρκετό καιρό έκανε η διάσημη ηθοποιός, δείχνοντας πως έχει αφήσει πίσω της τα προβλήματα του παρελθόντος.
Η Demi Moore ανανεωμένη και sexy στα 51 της  - Κεντρική Εικόνα



Η Demi Moore εμφανίστηκε στο PSLA Autumn Party benefiting Children's Institute, τραβώντας τα βλέμματα με την ανανεωμένη εμφάνιση της αλλά και το χαμόγελο της, το οποίο είναι η αλήθεια πως έκανε... καιρό να εμφανιστεί!

Φορώντας ένα μακρύ αμάνικο φόρεμα Donna Karan, το οποίο έφτανε λίγο πάνω από τους αστραγάλους της, η Demi θύμισε το είδωλο του sex που μεσουρανούσε στα 80's και τα 90's. H εμφάνιση της αυτή είναι η πρώτη μετά τον χωρισμό της από το 2012 με τον ηθοποιό Ashton Kutcher, στην οποία η Moore δεν δείχνει αδυνατισμένη και ταλαιπωρημένη. Σημάδι πως άφησε πίσω της την κατάθλιψη από το διαζύγιο της με τον 36χρονο star.

Το περιβάλλον της Moore, η οποία έχει τρεις κόρες από τον δεύτερο γάμο της με τον ηθοποιό Bruce Willis (την 26χρονη Rumer, την 23χρονη Scout και την 20χρονη Tallulah), τονίζει πως η 51χρονη ηθοποιός πλέον έχει αποκαταστήσει τις σχέσεις της με τον Kutcher. Προσφέροντας του μάλιστα και την στήριξη της, τόσο σε εκείνον όσο και στην σύντροφο του, την επίσης ηθοποιό Mila Kunis, οι οποίοι έγιναν γονείς πριν λίγες εβδομάδες.

Όσο για την αιτία της αλλαγής της Demi Μοοre; Ο έρωτας, σύμφωνα με πηγές κοντά στην 51χρονη ηθοποιό. Ο νέος της σύντροφος είναι ο κατά 24 χρόνια μικρότερος της, μουσικός Sean Friday, drummer του συγκροτήματος Dead Sara.

Oχι και άσχημα Demi... Όπως θα δείτε και στις φώτο η διαφορά στην εμφάνιση της Moore είναι εμφανής!