To μυστικό της Sofia Vergara για το τέλειο κορμί

Στα 42 της η Κολομβιανή star διαθέτει ένα από τα ομορφότερα σώματα στην showbiz. Έχει κάνει όμως και τις θυσίες της...
To μυστικό της Sofia Vergara για το τέλειο κορμί



Η Sofia Vergara φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Shape, με την πρωταγωνίστρια της σειράς “Modern Family” να αποκαλύπτει όλα τα μυστικά της για την τέλεια σιλουέτα.

“Δεν ήμουν ποτέ της γυμναστικής. Ήμουν ευτυχισμένη με το σώμα μου. Όπως κάθε γυναίκα, έτσι και εγώ παραπονιόμουν για την περιφέρεια μου, αλλά αγαπούσα τις καμπύλες μου. Εξάλλου, οι άντρες περιμένουν από εμένα να έχω”, τόνισε η Κολομβιανή star η οποία το 2000 έδωσε (και κέρδισε) την μάχη με τον καρκίνο του θυρεοειδή.

Το 2012, η Sofia Vergara έκλεισε τα 40 της χρόνια, γεγονός που την οδήγησε στο fitness: “Το σώμα μου άλλαζε. Γινόταν χαλαρό παντού. Διάβασα πως ο μεταβολισμός αλλάζει όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος. Έπρεπε να κάνω κάτι. Άρχισα προπονήσεις Megaformer. Είναι ένα είδος γυμναστικής το οποίο βασίζεται στις pilates αλλά σε μηχάνημα. Επίσης κάνω και ελεύθερα βάρη, τα οποία έχουν σημαντικά αποτελέσματα”.

Η Vergara, που αποτελεί την πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιό στην τηλεόραση καθώς αμείβεται με 325 χιλιάδες δολάρια για κάθε επεισόδιο του "Modern Family", τόνισε για τις διατροφικές τις συνήθειες: “Δεν γίνεται να τρώω διαρκώς τροφές με υψηλά λιπαρά. Όταν βγαίνω με τις φίλες μου τρώω μια σαλάτα. Πρόσφατα, ξεκίνησα να πίνω χυμούς λαχανικών. Η συμβουλή που έχω να δώσω στις γυναίκες είναι να τρέφονται με λαχανικά και να μένουν μακριά από κατεργασμένες τροφές! Τρώω και γλυκά, αλλά την επόμενη μέρα προπονούμαι σκληρότερα στο γυμναστήριο”.

Νο pain, no... cake δηλαδή!