Τα πρώτα ρούχα για το μωράκι σου

Ετοιμάζεις την γκαρνταρόμπα του μωρού σου; Σου έχουμε ετοιμάσει όλα όσα θα χρειαστείς τους πρώτους μήνες.
Τα πρώτα ρούχα για το μωράκι σου - Κεντρική ΕικόναΟ ερχομός του μωρού σου στο σπίτι πρέπει να σε βρει προετοιμασμένη με όλα τα απαραίτητα. Μιας και ο χρόνος σου θα είναι περιορισμένος, καλό είναι να έχεις κάνει από πριν κάποιες βασικές αγορές, συμπεριλαμβανομένων και των πρώτων του ρούχων.

Τα one – piece ρούχα θα αποδειχτούν ιδιαίτερα χρήσιμα, γι’ αυτό καλό θα είναι να έχεις αρκετά ώστε να τα εναλλάσσεις με συχνότητα. Είτε πρόκειται για φορμάκια είτε για πιτζάμες, η εποχή είναι αυτή που καθορίζει το ύφασμα και το αν τα μανίκια και το κάτω μέρος θα είναι μακρύ ή κοντό. Τα ολόσωμα εσώρουχα είναι επίσης βολικά τόσο στο άλλαγμα όσο και στο ότι μένουν στη θέση τους ενώ το μωρό μετακινείται. Αξεσουάρ όπως γάντια, κάλτσες και μποτάκια είναι ιδιαίτερα χρήσιμα τον χειμώνα, αφού είναι σχεδιασμένα για να κρατούν τα άκρα του μωρού ζεστά. 

Tip: Τους πρώτους μήνες το μωρό αναπτύσσεται πολύ γρήγορα, γι’ αυτό μην κάνεις υπερβολές στο shopping. Αυτό βέβαια δεν ισχύει για τις σαλιάρες και τα εσώρουχα, τα οποία αλλάζονται με ταχύτητες φωτός.