Η Τaylor Swift είναι single από επιλογή

Την ελευθερία της απολαμβάνει η 24χρονη τραγουδίστρια όπως δήλωσε, κάτι το οποίο δεν είναι διατεθειμένη να ανταλλάξει εύκολα...
Η Τaylor Swift είναι single από επιλογή - Κεντρική Εικόνα



Η Taylor Swift πόζαρε ως Mia Farrow στο επετειακό τεύχος του People για τα 40 χρόνια κυκλοφορίας του και σχολίασε τα οφέλη από την... εργένικη ζωή!

Το εξώφυλλο του People πριν 40 χρόνια είχε την πρωταγωνίστρια του “Great Gatsby”, Mia Farrow ως Daisy Buchanan, κεντρικό ρόλο της ταινίας, και η Swift πόζαρε με τον ίδιο τρόπο. Η Farrow τότε ήταν 29 ετών, ενώ η Swift μόλις... 24!

“Δεν θα χάσω την ευτυχία και την ανεξαρτησία που απέκτησα για τον οποιονδήποτε. Η ιδέα πως θα βγω ραντεβού μου προκαλεί μια μικρή κρίση πανικού. Όσο είμαι μόνη έχω σε προτεραιότητα τις φίλες μου, την οικογένεια μου και την μουσική”, δήλωσε η επτά φορές βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια στο περιοδικό.

Τελευταία σχέση της Swift ήταν ο Harry Styles, μέλος του pop συγκροτήματος One Direction, ενώ στο παρελθόν είχε σχέση με τον ηθοποιό Taylor Lautner, τον τραγουδιστή Joe Jonas και τον επίσης ηθοποιό, Jake Gyllenhaal. Το ότι είναι μόνη της η 24χρονη τραγουδίστρια έχει αντίκτυπο και στην μουσική της, όπως δηλώνει και η ίδια ενόψει του επερχόμενου 5ου album της με τίτλο “1989” :"Η μουσική μου έχει πάντα σχέση με την προσωπική μου ζωή. Δεν έχω πληγωθεί για αρκετό καιρό. Δεν θα ακούσετε στο νέο μου δίσκο όσα είχαν οι προηγούμενοι. Αποφάσισα να περάσω μόνη μου χρόνο και να ανακαλύψω ποια είμαι. Σημασία για μένα έχουν οι φίλες μου”.

Μένει να δούμε για πόσο καιρό θα παραμείνει μόνη της η νεαρή καλλιτέχνιδα...