Τέλειο κορμί ως τα Χριστούγεννα: όλα τα προϊόντα που χρειάζεσαι

Μετράς αντίστροφα από τώρα για τα Χριστούγεννα; Δες πως μπορείς να φροντίσεις τον εαυτό σου για τέλειο αποτέλεσμα!
Τέλειο κορμί ως τα Χριστούγεννα: όλα τα προϊόντα που χρειάζεσαι



Είμαι σίγουρη ότι άρχισες ήδη να προγραμματίζεις τις διακοπές των Χριστουγέννων. Αν είσαι σαν και μένα έχεις βρει κιόλας τι θα φορέσεις στην αλλαγή του χρόνου. Θέλεις όμως να είσαι έξτρα λαμπερή γιατί σπάνια σου δίνεται αυτή η ευκαιρία να ντυθείς τόσο επίσημα με στρας και πούλιες χωρίς να σε κοιτάνε περίεργα άρα πρέπει να αρχίσεις από τώρα για να δεις αποτελέσματα τις γιορτινές μέρες και όχι μία βδομάδα πιο πριν όπως συνήθιζες. 

Ξεκίνα να διορθώνεις ότι δεν σου αρέσει. Φτιάξε την διατροφή σου για να έχεις ενέργεια και φρέσκο πρόσωπο, να πίνεις πολύ νερό γιατί καταπολεμάς έτσι τα μισά σου προβλήματα όπως τους μαύρους κύκλους, την κυτταρίτιδα και επίσης ξεκίνησε με τις κρέμες σου για ενυδάτωση, σύσφιξη, καταπολέμηση ρυτίδων... Πρέπει να φτάσεις εκεί που εσύ θα είσαι ευτυχισμένη με αυτό που είσαι και όχι με το τι σου επιβάλλει η κοινωνία. Ξέρεις καλύτερα απ' όλους τι σου ταιριάζει εσένα και τι όχι, ασχέτως με τι προτείνει η μόδα.

Εδώ θα βρεις ότι χρειάζεσαι να φτιάξεις τα σημεία του σώματός σου που δεν φτιάχνονται απλά με διατροφή και νερό. Για τα πιο δύσκολα σημεία όπως τα χέρια τα προϊόντα είναι εξειδικευμένα και λίγο πιο ακριβά.