Tι και αν χώρισαν; Στα... βαφτίσια της κόρης του Αshton Kutcher η Demi Moore

To διαζύγιο τους το 2013 την οδήγησε στην κατάθλιψη, ωστόσο οι σχέσεις των δυο star δείχνουν να έχουν αποκατασταθεί πλήρως.
Tι και αν χώρισαν; Στα... βαφτίσια της κόρης του Αshton Kutcher η Demi Moore - Κεντρική Εικόνα



H Demi Moore και οι κόρες της, Rumer και Tallulah Willis, παραβρέθηκαν στην βάφτιση της κόρης του Ashton Kutcher και της Mila Kunis, αφήνοντας πίσω τους τις μνήμες του παρελθόντος.

Ο 36χρονος πρωταγωνιστής του “Τwo And A Half Men” ήταν παντρεμένος με την Demi Moore από το 2005 έως το 2011, ωστόσο το διαζύγιο τους εκδόθηκε πέρσι. Η σχέση των δυο stars δεν ήταν και η καλύτερη καθώς το πολύκροτο διαζύγιο ολοκληρώθηκε μέσα στις δικαστικές αίθουσες, με την Demi να παθαίνει κατάθλιψη!

Όλα αυτά όμως ανήκουν πλέον στο παρελθόν, με την Demi Moore να είναι καλεσμένη στην τελετή βάφτισης της κόρης του Ashton Kutcher και της επίσης ηθοποιού, Mila Kunis, Wyatt. Η 51χρονη star, συνοδευόμενη από τις κόρες της (τις οποίες έχει αποκτήσει από τον δεύτερο γάμο της με τον Bruce Willis), συνεχάρη το ζευγάρι και κράτησε την Wyatt για αρκετή ώρα στην αγκαλιά της, σύμφωνα με την Sun.

Οι φίλοι της Demi, η οποία το 1996 είχε λάβει 12,5 εκατομμύρια δολάρια για να παίξει στην ταινία “Striptease”, τονίζουν πως πλέον έχει αφήσει στο παρελθόν το επίπονο διαζύγιο της και είναι ευτυχισμένη για τον Ashton και την Μila. H Μοοre διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις και με τον Bruce Willis, έχοντας αποκτήσει 3 κόρες μαζί του, ενώ ήταν ένας από τους μόλις 150 καλεσμένους στον γάμο της με τον Kutcher το 2005.

Να σημειωθεί πως η τελετή έγινε στα πρότυπα της “Kabbalah”, της θρησκείας που έχει ασπαστεί τόσο ο Kutcher, όσο και η Kunis. Ο γάμος της Moore με τον 36χρονο ηθοποιό το 2005 είχε γίνει πάλι στα πρότυπα της εν λόγω θρησκείας...