Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου: Μία ημέρα χαλάρωσης, δουλειάς και διαβάσματος στο Bookabar

Θέλεις μία ημέρα διαφορετική από τις συνηθισμένες; Στο Bookabar θα περάσεις ωραία ακόμα και μόνη σου.
Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου: Μία ημέρα χαλάρωσης, δουλειάς και διαβάσματος στο Bookabar



Είναι μία από αυτές τις ημέρες που νιώθεις ότι δεν σε χωράει το σπίτι, αλλά καμία φίλη σου δεν είναι διαθέσιμη να βγείτε έξω. Από την άλλη χρήματα για shopping δεν υπάρχουν, ο χρόνος τρέχει για το project που σου ζήτησε το αφεντικό και ο καιρός δεν είναι ιδανικός για βόλτες. Μπορείς να γκρινιάξεις. Ή να περάσεις μία ημέρα χαλάρωσης στο Bookabar.

Από τη Μάρω Παρασκευούδη

Το Bookabar θα ήθελες να είναι μία γωνιά του σπιτιού σου. Φωτεινό, ευάερο, με μοντέρνα έπιπλα αλλά αρκετά vintage  στοιχεία, και μία βιβλιοθήκη γεμάτη βιβλία και επιτραπέζια, το μαγαζί φαίνεται τόσο οικείο που θέλεις να περάσεις όλη σου την ημέρα. Δεν έχεις, λοιπόν, παρά να πάρεις μαζί το laptop σου και να αρχίσεις την ημέρα σου με άλλη διάθεση. Ξεκίνα να διαβάζεις τα πρωινά νέα και να απαντάς σε email όσο τρως πρωινό – το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Τα smoothies, όπως το cranberry crisp με φράουλα, γιαούρτι, κράνμπερι, καρύδι και bitters σοκολάτας, οι φοκάτσιες σε αλμυρή και γλυκιά εκδοχή (βλέπε με προσούτο, σολωμό, μερέντα – μπανάνα – μπισκότο), οι καφέδες από υπέροχα blends και τα ροφήματα είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για να πάρεις ενέργεια.

Μέσα στην ημέρα, το Bookabar έχει την ησυχία που χρειάζεσαι για να δουλέψεις, να κανονίσεις μία επαγγελματική συνάντηση αλλά και να ξεκινήσεις εκείνες τις ατελείωτες συζητήσεις με την κολλητή σου. Αν όμως είσαι μόνη σου, δεν έχεις παρά να διαλέξεις ένα βιβλίο από τη βιβλιοθήκη και να καθίσεις αναπαυτικά στην μπερζέρα μπροστά στην τζαμαρία. Ετοιμάσου να ταξιδέψεις, έστω και νοερά, αφού σε κάθε τραπέζι υπάρχει ένας ταξιδιωτικός οδηγός - και που ξέρεις ίσως εμπνευστείς και οργανώσεις το επόμενο ταξίδι σου. Επειδή όμως το διάβασμα ανοίγει την όρεξη, το Bookabar έχει φροντίσει να εφοδιάσει τον κατάλογο με δροσερές σαλάτες, pasta και pizza, οι τελευταίες μάλιστα με τη χαρακτηριστική ζύμη της Πεσκάρα). Αν τώρα περάσει η ώρα χωρίς να το καταλάβεις, όπως συνέβη σε έμενα δηλαδή, τα early drinks επιβάλλονται. Ένα Purple Cosmo No 2 παρακαλώ! 

 

Φωτογραφίες: Δανάη Ίσαρη

Info

Bookabar café bar

Αγίου Κωνσταντίνου 50, Μαρούσι, 211 4113503

bookabar.gr