Μία εικόνα ίσον χίλιες λέξεις .. Ποια το φόρεσε καλύτερα ;

Δεν άντεξα! Απλά δεν άντεξα! It’s that time of the year! Είπα να γράψω αύριο για τα Όσκαρ μιας και σήμερα η μέρα ήταν αφιερωμένη μόνο στο Σαρακοστιανό τραπέζι (και που να γράψεις ενώ έχεις φάει για 3 άτομα;). Οπότε έκανα το εξής κολπάκι.
Μία εικόνα ίσον χίλιες λέξεις .. Ποια το φόρεσε καλύτερα ;



Δεν άντεξα! Απλά δεν άντεξα! It’s that time of the year! Είπα να γράψω αύριο για τα Όσκαρ μιας και σήμερα η μέρα ήταν αφιερωμένη μόνο στο Σαρακοστιανό τραπέζι (και που να γράψεις ενώ έχεις φάει για 3 άτομα;). Οπότε έκανα το εξής κολπάκι. Πώς βάζουν τα πιατάκια στην κοιλιά τους οι έγκυες στο 8ο μήνα της εγκυμοσύνης; Ε, κάπως έτσι έχω βάλει το λάπτοπ και βρίσκω έμπνευση να γράψω.

Είναι πολλοί οι λόγοι που αγαπώ τα Όσκαρ. Η χαρά μου ξεκινάει από την στιγμή που βγαίνουν οι υποψηφιότητες  γιατί ξεκινάνε οι cineσυζητήσεις με τους φίλους μου  και βάζουμε στοιχήματα για το ποιοι θα είναι οι μεγάλοι νικητές. Από εκεί και πέρα όπως οι περισσότεροι, περιμένω τη μεγάλη βραδιά, ξεκινώντας από τις λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, τα ευτράπελα, το opening act του παρουσιαστή (Neil Patrick Harris) και προσπαθώ να μείνω ξύπνια μέχρι το τελευταίο “and the Oscar goes to…” (φέτος δεν τα κατάφερα, κατά τις 5 με πήρε ο ύπνος). Αλλά ακόμα και το πρωί της Δευτέρας που ξυπνάς και το πρώτο θέμα συζήτησης παντού είναι τα αποτελέσματα των Όσκαρ είναι κάτι που μου φτιάχνει τρομερά τη διάθεση. Αν κέρδισε και ο ηθοποιός που υποστηρίζω.. εκεί τελειώσε.. πάρτυ στο σπίτι και με ακούει όλη η γειτονιά..!

Αγαπημένες και χειρότερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.. τα γούστα διαφέρουν. Θεωρώ πως φέτος το κόκκινο χαλί δεν μας απογοήτευσε.  Όλα τα φορέματα ήταν υπέροχα απλά κάποιες τα φόρεσαν καλύτερα. Συνήθως οι μέρες που ακολουθούν μετά τα Όσκαρ γινόμαστε όλοι λίγο-πολύ στυλίστες και fashion bloggers γι'αυτό και σας παρουσιάζω το δικό μου Best & Worst Dressed Τop 5 ..