Φωτογράφιση με την Νίκη Κάρτσωνα

Έντονα χείλη......Λεπτομέρειες από το make up της φωτογράφισης με την Νίκη Κάρτσωνα !
Φωτογράφιση με την Νίκη Κάρτσωνα



Η είσοδος της Νίκης Κάρτσωνα στην αγορά ρούχων με δική της συλλογή n9ve δεν θα μπορούσε παρά να είναι μια πολύ θετική εξέλιξη για όλες εμάς που την έχουμε γνωρίσει από κοντά και έχουμε εντυπωσιαστεί από το προσωπικό της στυλ! Όταν μου είπε δε ότι θα αναλάβω το make up της για τις πρώτες φωτογραφήσεις της με τα δικά της ρούχα, οφείλω να ομολογήσω ότι ενθουσιάστηκα!

Το ραντεβού κλείστηκε άμεσα, μαζευτήκαμε όλοι στο studio του Σωτήρη Τρέχας Neon Raum ξεκινήσαμε  από νωρίς το πρωί τη δουλειά. Αμέσως...μου ζήτησε ένα καθαρό φρέσκο make up με έντονα χείλη  !

Άρχισα με βάση  σε υγρή μορφή, (Mac Studio NW20 Sculpt SPF15 Foundation)  άπλωσα το make up με πολύ προσοχή σε όλο το πρόσωπο, συνέχισα με κονσιλερ κάτω από τα ματιά σε στέρεη μορφή (Mac Studio Finish SPF35 concealer) κ το ανακάτεψα λίγο με το make up για να έχω ένα φυσικό αποτέλεσμα .Για να έχω το απαραίτητο ματ αποτέλεσμα δεν ξέχασα την πούδρα ( Mac Mineralize Skinfinish Medium Plus ) . Έβαλα λίγο στο πινέλο μου κ το τοποθέτησα στο taf του πρόσωπο της !

Τα κόκκαλα του προσώπου της Νίκης είναι ιδανικά για τις γωνίες που χρειάζεται ένα μακιγιάζ φωτογράφισης και  με την σωστή τερακότα (Mac Bronzing powder) μαλάκωσαν κ  αναδείχθηκαν, ενώ με ένα μολύβι έβαψα κ σχημάτισα  τα φρύδια της!

Αφού τελείωσα με τη βάση, επικεντρώθηκα στο βλέμμα. Στα ματιά της τοποθέτησα καθαρή σκιά σε μπεζ απόχρωση ( Mac Naxed Lunch )και την "έσβησα " με λίγο πιο μόκα σκιά (Mac Haux )στο κόκκαλο της .'Εβαλα έντονες ψεύτικες βλεφαρίδες (Mac 7Lash ) σε όλο το μάτι της κ το ολοκλήρωσα με έντονο eyeliner ( Bobbi Brown Blacktrack). Με παρά πολύ μασκαρά ολοκλήρωσα τα ματιά της ( Mac Studio Sculpt Lash) ! Στο κάτω μέρος του ματιού τοποθέτησα μόνο λίγο άσπρο μολύβι στο εσωτερικό κ μασκαρά .

Με αυτές τις κινήσεις δεν ήθελα προφανώς να πετύχω βαρύ βλέμμα κ έντονο αποτέλεσμα  γιατί  το έντονο στοιχείο  έπρεπε να είναι τα χείλη της! Για να πετύχω αυτό το χρώμα χρησιμοποίησα μολύβι χειλιών σε  σκούρο μώβ  (Mac Nightmoth ) με χρώμα κραγιόν της Mac (Odyssey frost ) Προσεχτικά σε όλη την επιφάνεια των χειλιών κ στο κέντρο του χειλιού έβαλα κόκκινο κραγιόν για να το φωτίσει (Mac Red ) κ όπως βλέπετε είχαμε αυτό το αποτέλεσμα!!!

Τip 1: Το ρουζ σε μπρονζε απόχρωση (Mac Harmony)

Tip 2: Γυαλάδες της Mac ακριβώς στα κόκκαλα από τα μαγούλα της ( Mac Rich Coral ) κ λίγο κάτω από τα φρύδια της  για μία ανεπαίσθητη λάμψη!

Θέλω να την ευχαριστήσω που με επέλεξε στο ξεκίνημα της και να της ευχηθώ κάθε επιτυχία!

ΥΓ: By the way, η φωτογράφηση εν τέλει αν και άκρως απαιτητική ήταν και διασκεδαστική, με πολύ γέλιο!
see you soon!!!!