Ryan Gosling και Eva Mendes: Διάλεξαν το όνομα της κόρης τους

Το διάσημο ζευγάρι άργησε να καταλήξει στο πως θα ονομάσει το πρώτο τους παιδί, αλλά αποφάσισε να το κάνει με... παραμυθένιο τρόπο!
Ryan Gosling και Eva Mendes: Διάλεξαν το όνομα της κόρης τους  - Κεντρική Εικόνα



Το λαμπερό ζευγάρι των Ryan Gosling, 33 ετών, και Eva Mendez, 40 ετών, το σκέφτηκαν και αποφάσισαν! Το όνομα της κόρης τους... Esmeralda Amanda Gosling!

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, το διάσημο κινηματογραφικό ζευγάρι, το οποίο γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας “The Place beyond the Pines” τον Σεπτέμβριο του 2011, κατέθεσε το πιστοποιητικό γεννήσεως της κόρης του στο ληξιαρχείο της California, επιλέγοντας το όνομα Esmeralda Amanda.

Το όνομα προέρχεται από την ηρωίδα του μυθιστορήματος του Victor Hugo “Η Παναγία των Παρισίων”, μια τσιγγάνα την οποία ερωτεύτηκε ο κωδονοκρούστης του Ναού, το οποίο έγινε και παιδική ταινία από την Disney με τεράστια επιτυχία παγκοσμίως. Στα ισπανικά σημαίνει “αγαπημένη”, ενώ το ίδιο όνομα είχε και η Eva Mendes στην ταινία “We Own The Night το 2007".

Η απόφαση προφανώς είναι επηρεασμένη από την Κουβανή καταγωγή της 40χρονης Eva, με τον Ryan Gosling να είναι ήδη ο κλασσικός... χαζομπαμπάς της Esmeralda, η οποία ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Εμείς να ευχηθούμε η μικρή Esmeralda να έχει ότι καλύτερο στη ζωή της!