#followme.gr & #makeglamourhappen! Kέρδισε τη νέα σειρά Iconic Glamorous Looks της Max Factor!

Νέος διαγωνισμός από το followme.gr και τηνMax Factor! Διεκδίκησε το δώρο σου και λάμψε σαν σταρ του σινεμά...
#followme.gr & #makeglamourhappen! Kέρδισε τη νέα σειρά Iconic Glamorous Looks της Max Factor!



5 τυχερές που θα κάνουν follow το διαγωνισμό θα κερδίσουν μια ολοκληρωμένη σειρά μακιγιάζ. Για να γιορτάσει η Max Factor τα 100 χρόνια δημιουργίας «Iconic Glamorous Looks» του πιο διάσημου make-up artist του Hollywood, τον κ. Max Factor, στέλνει φέτος το μήνυμα #Μake glamourhappen προτρέποντας όλες τις γυναίκες να γίνουν glamorous, με τον τρόπο που θα επιλέξουν εκείνες, αυτόν που θα ταιριάζει στη δική τους προσωπικότητα, στο δικό τους στυλ. Άλλωστε όπως έχει πει και ο ίδιος ο Μax Factor:”You are not born glamorous. Glamorous is created”.

Με αφορμή λοιπόν τη συμπλήρωση των 100 χρόνων δημιουργίας glamorous lookς, μια σύγχρονη σταρ του κινηματογράφου, η Gwyneth Paltrow μεταμορφώθηκε και φωτογραφήθηκε ενσαρκώνοντας γυναίκες-σύμβολα του glamour όπως η Audrey Hepburn, η Brigitte Bardot, Farrah Fawcett, η Μadonna.

Για να επιτύχεις το δικό σου glam look δοκίμασε μια εκπληκτική βάση, το «Max Factor Face FinityAll Day Flawless 3in1 Foundation» με δείκτη προστασίας spf 20, το mascara για εντυπωσιακές βλέμμα και βλεφαρίδες που μοιάζουν ψεύτικες «Extensions, False Lash Effect», το «Lip FinityLip Colour All Day Delicate 24hrs» για ενυδάτωση και σταθερότητα χρώματος ως και 24 ώρες ή το «Lip Gloss Max Factor» για έξτρα λάμψη στα χείλη και τέλος για να ολοκληρώσεις το look μη ξεχάσεις το «Gel Shine Laquer», το νέο βερνίκι νυχιών μεγάλης διάρκειας και ζωηρού χρώματος.

Για να πάρεις μέρος θα πρέπει να κοινοποιήσεις (share) και να σχολιάσεις (comment) το post του διαγωνισμού μας χρησιμοποιώντας και το hashtag #followmecontest. Για να δεις το post πάτησε ΕΔΩ.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Μαρτίου και οι πέντε νικήτριες θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα (inbox) για τις λεπτομέρειες παραλαβής του δώρου τους.

Για να δείτε του όρους τους διαγωνισμού πατήστε εδώ.

Κάνε και εσύ like στην επίσημη σελίδα του #FollowMe στο facebook, πάρε τώρα μέρος στον διαγωνισμό και διεκδίκησε το δώρο σου γιατί κάθε γυναίκα κρύβει μια σταρ μέσα της!