Γρηγόρης Πετράκος: Δεν υπήρξα το τρίτο πρόσωπο στο γάμο της Θεοφανίας

Ο Γρηγόρης Πετράκος μίλησε για το μωρό που περιμένει με την Θεοφανία Παπαθωμά και για τη σχέση τους...
Γρηγόρης Πετράκος: Δεν υπήρξα το τρίτο πρόσωπο στο γάμο της Θεοφανίας - Κεντρική Εικόνα



Η σχέση του με τη Θεοφανία Παπαθωμά, το μωρό που περιμένουν, ο ρόλος του στο γάμο της αγαπημένης του, αλλά και τα δικά του σχέδια για γάμο είναι αυτά για τα οποία μίλησε σε συνέντευξή του ο Γρηγόρης Πετράκος, λύνοντας όλες μας τις απορίες...

Το πρώτο πράγμα που ξεκαθαρίζει ο τραγουδιστής είναι ότι δεν υπήρξε το τρίτο πρόσωπο στο γάμο της Θεοφανίας Παπαθωμά με τον Πασχάλη Τσαρούχα. 

«Έχουν γραφτεί και τέτοια πράγματα; Όχι. Ο γάμος της Θεοφανίας είχε λυθεί πολύ πριν γνωριστούμε», λέει σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "Εγώ" ο Γρηγόρης Πετράκος και εξηγεί: «Απλώς, τόσο η ίδια, όσο και ο πρώην άντρας της είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων και δεν φροντίζουν να διατυμπανίζουν τις ζωές τους. Είναι λογικό ο κόσμος της showbiz να μη μαθαίνει τις κινήσεις τους, να ξαφνιάζεται από ορισμένα πράγματα και να βγάζει συμπεράσματα πριν καν διασταυρώσει τις πληροφορίες».

O τραγουδιστής αναφέρεται επίσης στο χαρακτήρα της εκρηκτικής συντρόφου του που φέρεται περισσότερο επιθετική σε σχέση με τον ίδιο και σχολιάζει: «Είναι περίεργο που της έχουν αποδώσει αυτό το προφίλ. Στην πραγματικότητα είναι περισσότερο γαλήνια από εμένα».

«Ο καθένας μας έχει το δικό του τρόπο να αντιμετωπίζει το σύστημα. Έχουμε και διαφορετικό background», συνεχίζει. «Η Θεοφάνια ήταν σε μεγάλο βαθμό εκτεθειμένη στη δημοσιότητα ως πρωταγωνίστρια. Μια όμορφη γυναίκα δέχεται συνήθως μεγαλύτερη κριτική, είτε θετική είτε αρνητική».

Μιλώντας για τη σχέση του με τη Θεοφανία Παπαθωμά, που σύντομα θα γίνει η μητέρα του πρώτου του παιδιού, ο Γρηγόρης Πετράκος αποκαλύπτει ότι: «Το ήξερα από τον πρώτο μήνα», αλλά αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να εξηγήσει: «Η αίσθηση του "κουμπώματος" δεν εξηγείται».

Για το παιδί που περιμένουν ο τραγουδιστής αποκαλύπτει ότι «Θα είναι κορίτσι. Ήθελα πάρα πολύ να είναι κορίτσι» και υπογραμμίζει πως είναι κάτι που το ήθελαν πολύ και οι δύο: «Φυσικά δεν έτυχε. Το ήξερα από πολύ μικρός πως θα μου συμβεί. Το πατρικό φίλτρο των αντρών είναι διαφορετικό από το μητρικό και ενεργοποιείται αλλιώς. Πάντα ήξερα ότι θα γνωρίσω κάποια στιγμή μία γυναίκα η οποία θα μου το ξυπνήσει. Έτσι και έγινε».

Μετά την εγκυμοσύνη της Θεοφανίας Παπαθωμά, ο Γρηγόρης Πετράκος λέει ότι «Την αγαπά ακόμα περισσότερο. Κυρίως νιώθω την αγάπη μου προς εκείνη να μεγαλώνει. Ή τουλάχιστον να πηγαίνει πιο βαθιά».

Ολοκληρώνοντας, για το ενδεχόμενο του γάμου μεταξύ τους ο τραγουδιστής λέει: «Δεν το έχουμε συζητήσει»

«Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με τη φιλοσοφία. Έχω αρχίσει να αλλάζω άποψη. Πια βλέπω το γάμο ως μυστήριο. Όχι πανηγύρι, ούτε τραγωδία», διευκρινίζει ο Γρηγόρης Πετράκος και καταλήγει: «Μυστήριο με την έννοια της ένωσης δύο ανθρώπων υπό το πρίσμα ενός δημιουργού. Ο Θεός είναι ένας».