H Jennifer Lawrence είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας

Μπορεί να έχει κερδίσει Oscar, αλλά η J-Law εξομολογήθηκε πως παραμένει μια απλή καθημερινή κοπέλα.
H Jennifer Lawrence είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας - Κεντρική Εικόνα



Η Jennifer Lawrence, βλέπει reality shows, τρώει junk foods και της αισθάνεται αμήχανα κοντά σε stars. Το λέει η ίδια στην συνέντευξη που παραχώρησε στο Vanity Fair, διαλύοντας την εικόνα της “A-Lister”.

“Το επεισόδιο των Kardashians που ήταν στην Ταϊλάνδη ήταν πολύ ωραίο. Φυσικά και το είδα”, δήλωσε η οσκαρική ηθοποιός και πρωταγωνίστρια του blockbuster, “Hunger Games” στο Vanity Fair. Kαι όπου Kardashians, εννοεί το reality show της γνωστής οικογένειας celebrity!

Τα reality shows όμως δεν σταματούν στους Kardashians για την Lawrence:  “Μου αρέσει επίσης το Real Housewives of Beverly Hills. Έλειπα καιρό στην Ευρώπη και οι γυναίκες του Beverly Hills έχουν... τρελαθεί! Μου αρέσουν τα reality και αποφεύγω τις ειδήσεις”.

Η J-Law, η οποία είναι ζευγάρι με τον τραγουδιστή των Coldplay, Chris Martin, σχολίασε και την αδυναμία της στo junk food, σπάζοντας τα taboo περί υγιεινής διατροφής: “Μου αρέσουν πολύ τα Doritos. Προσπαθώ να τα κόψω αλλά δεν μπορώ. Δεν γίνεται”.

Η Lawrence θυμήθηκε και την πρώτη της συνάντηση με τον Jay Z και την αμηχανία που ένιωσε: “ Ένιωσα πολύ άβολα άβολα. Φορούσα ένα φόρεμα και ήμουν αγχωμένη. Με πλησίασε να μου πει αν είμαι καλά και απάντησα 'Εεε, ναι ΟΚ. Bye...'”.

Η συνέντευξη αυτή δόθηκε με αφορμή την διαρροή των γυμνών φωτογραφιών της Jennifer τον προηγούμενο Αύγουστο, με την 24χρονη star να παίρνει θέση για την υποκλοπή.