Τσαβαλιά για Πολίτη: Η Χριστίνα είναι Θεά!

Η Έλενα Τσαβαλιά μιλά για τη σχέση της με την Χριστίνα Πολίτη!
Τσαβαλιά για Πολίτη: Η Χριστίνα είναι Θεά!



Ελάχιστες μέρες πριν την πρεμιέρα του "Mega με Μία" η Έλενα Τσαβαλιά, που θα είναι συμπαρουσιάστρια στο πλευρό του συζύγου της Μάρκου Σεφερλή, μίλησε για τα ανυπόστατα δημοσιεύματα σχετικά με την εκπομπή, αλλά και για τη new entry Χριστίνα Πολίτη, που αντικατέστησε τη Δέσποινα Καμπούρη.

Η κάμερα της εκπομπής "Happy day" εντόπισε την Έλενα Τσαβαλιά, η οποία μίλησε για όσα έχουν ήδη γραφτεί πριν καν ξεκινήσει το "Mega με Μία".

«Δεν με πειράζει που τα δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν. Με πειράζει που κάποια δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν για πράγματα που δεν ευσταθούν», επισήμανε η ηθοποιός ενώ σχολίασε και την πρόσφατη αποχώρηση του Τάσου Παπαδόπουλου, μόλις μια μέρα μετά την απομάκρυνση της Δέσποινας Καμπούρη από το πάνελ της εκπομπής.

 «Ο κύριος Παπαδόπουλος επέλεξε να μην είναι μπροστά από τις κάμερες. Θα είναι, όμως, πίσω από αυτές σε έναν άλλο ρόλο που μόνος του τον επέλεξε», είπε η Έλενα Τσαβαλιά.

Τέλος, για τη Χριστίνα Πολίτη που θα αντικαταστήσει τελικά τη Δέσποινα Καμπούρη -η οποία κρίθηκε ακατάλληλη- η Έλενα Τσαβαλιά είπε: «Η Χριστίνα είναι Θεά. Είναι ο ορισμός της φινέτσας, του "grande", του καλού λόγου... Είναι μια πολύ ευγενική γυναίκα και περνάμε πολύ ωραία μαζί της».