H Mαρία Ηλιάκη για τα νούμερα τηλεθέασης: Eίναι άδικο!

«Είναι λίγο άδικο για μια εκπομπή που είναι δυο εβδομάδες στον αέρα, να γράφονται αυτά που γράφονται», λέει η παρουσιάστρια.
H Mαρία Ηλιάκη για τα νούμερα τηλεθέασης: Eίναι άδικο! - Κεντρική Εικόνα



Τα μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης που σημείωνει η εκπομπή "Αυτά Είναι" έχουν γίνει αιτία για ποικίλα αρνητικά σχόλια. Η κεντρική παρουσιάστρια της εκπομπής μίλησε πρώτη φορά για αυτό το θέμα στην κάμερα του "Πρωινού" του Ant-1 και εξέφρασε ένα μικρό παράπονο.

«Κάθε αρχή και δύσκολη... Θα ανέβουν σιγά-σιγά τα νούμερα. Είναι λίγο άδικο για μια εκπομπή που είναι δυο εβδομάδες στον αέρα -και λίγο άκομψο- να γράφονται αυτά που γράφονται», είπε η Μαρία Ηλιάκη και πρόσθεσε: «Εγώ έχω μάθει να δουλεύω και να μην το βάζω κάτω. Βέβαια, είναι σεβαστό να λέει ο καθένας την απόψή του».

Για τη μοιραία σύγκριση ανάμεσα στην καινούργια εκπομπή και το "Δέστε τους", η Μαρία Ηλιάκη απάντησε χωρίς περιστροφές: «Το "Αυτά Είναι" είναι μια εκπομπή κοντά στο "Δέστε τους". Αυτό μού ζητήθηκε και αυτό έκανα».

Η παρουσιάστρια άφησε επίσης ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξανασυνεργαστεί με τον παλιό της παρτενέρ Νίκο Μουτσινά: «Μπορεί... Κάτι συζητάμε», είπε χαμογελώντας με νόημα αλλά δεν θέλησε να αποκαλύψει περισσότερα.