Μακιγιάζ για φοιτήτριες: ό,τι χρειάζεσαι

Μα ποιός βάφεται πρωί πρωί; Εσύ! Ξενύχτησες χτες οπότε αναγκαστικά πρέπει να δείχνεις φρέσκια. Δες πως!
Μακιγιάζ για φοιτήτριες: ό,τι χρειάζεσαι



Μπορεί να μην χαίρεσαι κάθε πρωί που ξυπνάς για να πας στην σχολή σου αλλά μια περιποίηση την κάνεις. Ξεκινάς με το πλύσιμο προσώπου και δοντιών και μετά έχεις την διαμάχη “να βαφτείς ή να μην βαφτείς” επειδή ξενύχτησες το προηγούμενο βράδυ και σηκώθηκες με μαύρους κύκλους. Ναι καταλαβαίνω, είναι πολύ βαρετό το πρωινό βάψιμο γιατί το κάνω και εγώ καθημερινά για την δουλειά μου αλλά δεν γίνεται και αλλιώς. Το κόλπο είναι να κάνεις ένα μακιγιάζ που να φαίνεσαι φρέσκια με όσα λιγότερα προϊόντα γίνεται!

Από τη Δανάη Γεωργαντά

Για αρχή ξεκινάς με μια καλή ενυδάτωση ώστε να μην φαίνεται το δέρμα σου ταλαιπωρημένο. Στη συνέχεια απλώνεις το foundation και το concealer σου. Τώρα έχεις μια καλή βάση και αμέσως φαίνεσαι πιο φρέσκια.

Γέμισε τα φρύδια σου! Μπορείς να το κάνεις με σκιά ή με μολύβι, ό,τι σε βολεύει καλύτερα. Τα φρύδια είναι πολύ σημαντικά στο πρόσωπο οπότε φρόντισε και να μην το παρακάνεις.

Τράβηξε μια γραμμή με ένα μαύρο μολύβι ματιών στο εσωτερικό του πάνω βλεφάρου για να φαίνονται πιο πυκνές οι βλεφαρίδες.

Βάλε αρκετή μάσκαρα μιας και δεν έβαλες ούτε σκιές ούτε eyeliner στην συνέχεια βάλε λίγο ρουζ να πάρεις χρώμα και τέλος ένα lip gloss σε nude ή ροζ απόχρωση και είσαι έτοιμη για την σχολή!

Αυτά που θα χρειαστείς είναι: