Βέρα (;) στο αριστερό για Cameron Diaz

Η διάσημη ηθοποιός ζει τον έρωτα της με τον Benji Madden, με την τελευταία τους εμφάνιση να φουντώνει τις φήμες για αρραβώνα!
Βέρα (;) στο αριστερό για Cameron Diaz - Κεντρική Εικόνα



H Cameron Diaz φωτογραφήθηκε από τους paparazzi με ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι σε στυλ βέρας να κοσμεί το χέρι της και τις φήμες για αρραβώνα να είναι εντονότερες από ποτέ.

Η 42χρονη ηθοποιός, που δεν έχει παντρευτεί καμία φορά στο παρελθόν, είναι ζευγάρι με τον 35χρονο τραγουδιστή των Good Charlotte από τον περασμένο Απρίλιο και φαίνεται πως η σχέση τους είναι έτοιμη να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο (αν δεν έχει ήδη προχωρήσει).

Το ζευγάρι “συνελήφθη” στο ιταλικό εστιατόρια “Madeo Restaurant” του Beverly Hills σε ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως τον κεριών, με το δαχτυλίδι να τραβάει τα φλας των φωτογράφων. Η Diaz είχε φτάσει στο παρελθόν κοντά στον γάμο με τον ηθοποιό και τραγουδιστή, Justin Timberlake, με τον οποίο ήταν ζευγάρι την τριετία 2003-2006, ωστόσο φαίνεται πως ο Madden είναι ο... εκλεκτός της καρδιάς της.

Για να δούμε αν η πρωταγωνίστρια του “Sex Tape”, η οποία είναι ορκισμένη εργένισσα, θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας σύντομα...