CHICOnomia για σικ εμφανίσεις χωρίς πολλά έξοδα

Η Άννα Πρέλεβιτς σε γλιτώνει από τα έξοδα του πρώτου ραντεβού.
CHICOnomia για σικ εμφανίσεις χωρίς πολλά έξοδα



«Σήμερα θα βγω επιτέλους με το αγόρι που μου αρέσει τόσο καιρό. Θέλω να φαίνομαι τέλεια. Τι να φορέσω;».

Απάντηση fashion blogger:  «Αγόρασε αυτό το υπέροχο Dolce & Gabbana φόρεμα. Θα νιώθεις σαν πριγκίπισσα». (Τιμή – 500 ευρώ)

BEEEEEEP. ΛΑΘΟΣ (Απάντηση Άννας)

Το διάβασα αυτό τις προάλλες και εξοργίστηκα! Γιατί υπάρχουν κοπέλες που επειδή το είπε μια fashion blogger, ή μια  κοπέλα που ασχολείται με την μόδα, θα πάει και θα το αγοράσει. Πρώτον,  δεν θα μοιάζεις με πριγκίπισσα επειδή φόρας ένα φόρεμα που κοστίζει 500 ευρώ. Δεύτερον, το πιο πιθανό είναι το αγόρι να μην προσέξει καν το φόρεμα που φοράς (Μια μικρή παρένθεση: Εάν έχεις βγει με αγόρι που δίνει σημασία στις μάρκες που φοράς φύγε γρήγορα πριν είναι πριν να είναι πολύ αργά γιατί  δεν υπάρχει μέλλον- αλλά αυτό θα το συζητήσουμε κάποια άλλη στιγμή).

Ένας από τους μεγαλύτερους μύθους που υπάρχουν σχετικά με τη μόδα είναι ότι απαιτεί πολλά χρήματα. Ίσως επειδή πολλοί πιστεύουν πως για να είσαι ντυμένος όμορφα, πρέπει να φοράς ένα μπλουζάκι που κοστίζει 200 ευρώ. Πώς να μην σκεφτόμαστε όμως έτσι από την στιγμή που τα περισσότερα άρθρα που διαβάζουμε είτε στο ίντερνετ είτε στα περιοδικά μάς κάνουν να αισθανόμαστε τύψεις που δεν έχουμε την ακριβή τσάντα, τα επώνυμα παπούτσια ή κάποιο άλλο κόσμημα που είναι τα απαραίτητα πράγματα για να μας κάνουν να “ξεχωρίζουμε”. Κάποτε το πίστευα και εγώ και μάζευα χρήματα για να “αποκτήσω τα απαραίτητα”. Όμως μεγάλωσα, ωρίμασα και κατάλαβα. Τώρα ξέρω ότι για να φαίνομαι classy, glamorous, chic ή απλή δεν χρειάζεται να έχω πάντα ακριβό ρούχο, άλλα να είμαι οπλισμένη με έμπνευση. Με επιλεγμένα ψώνια από τα μη επώνυμα μαγαζιά η απόλαυση μπορεί να είναι πενταπλάσια. Ένα προσεκτικά επιλεγμένο φόρεμα μπορεί να τονίσει το σεξαπίλ και την θηλυκότητα σας. Είστε όμως έτοιμες να δώσετε όλο σας τον μισθό για να το αποκτήσετε ή θα προτιμήσετε να αγοράσετε πολλά άλλα για το ίδιο ποσό;

6 τσάντες (80)

500 σοκολάτες (1 ευρώ)

8 σετ εσωρούχων (60)

15 ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες (30)

15 Τζιν Zara (35)

33 Calvin Klein μάσκαρα (15)

8 Καθαρισμός προσώπου στα Skouras Med (50)

26  Ιπποφαές Superfood (29)

8 Izy shoes biker boots (65)

3 Παλτό Zara (150)

17 Κασκόλ Stradivarious (30)

33 Βιβλίο (15)

555 Halls καραμέλες (0.90)

35 Κρασί Τσάνταλη “Κανένας» (14)

41 Μανικιούρ (12)

... Καλά ψώνια!