Ελένη, Φαίη και Δέσποινα: Το δυνατό στιλιστικό τους ατού και πώς να το αποκτήσεις

Εμπνεύσου από τις αγαπημένες σου Ελληνίδες star και ανανέωσε την γκαρνταρόμπα σου.
Ελένη, Φαίη και Δέσποινα:  Το δυνατό στιλιστικό τους ατού και πώς να το αποκτήσεις



Με την νέα τηλεοπτική σεζόν να έχει ήδη αρχίσει και τις εμφανίσεις των ελλήνων stars να έχουν πάρει φωτιά στο instagram, έχουμε αρχίσει να κάνουμε τις πρώτες εκτιμήσεις για το πώς θα κινηθεί στιλιστικά η νέα σεζόν. Οι celebrities αποτελούν την καθημερινή μας έμπνευση μέσα από τα look τους στο πλατό αλλά και στην καθημερινή τους ζωή. Πριν αρχίσουμε, λοιπόν, να μιλάμε για τις τάσεις της νέας σεζόν ας δούμε τα πιο δυνατά στιλιστικά σημεία των αγαπημένων σας τηλεοπτικών κυριών και πως μπορούμε να προσαρμόσουμε τα looks τους στο καθημερινό μας ντύσιμο.

Φαίη Σκορδά

Παρόλο που τα hot shorts είναι το μεγάλο της ατού, πέρυσι η Φαίη μας καλόμαθε με εφαρμοστά παντελόνια σε skinny ή flare γραμμή.             Η Φαίη μας δίνει μάθημα για πως μπορεί το σωστό τζιν να σε κολακέψει τόσο ώστε να καταλήξεις να δείχνεις πιο σέξι και πιο στιλάτη από οποιαδήποτε μίνι φούστα ή κοντό shorts. Ανάλογα με τις καμπύλες σου επέλεξε ένα παντελόνι σε ίσια γραμμή που να εφαρμόζει τέλεια σους γοφούς και να αναδεικνύει το σώμα σου. Τα skinny παντελόνια είναι τα αγαπημένα μας αλλά αν θες να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό ένα παντελόνι σε flare κόψιμο ή αλλιώς καμπάνα θα αναβαθμίσει το στυλ σου. Συνδύασε το παντελόνι σου με απλά t-shirts ή ημιδιάφανα πουκάμισα και ψηλά ankle boots.

Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη τη χρονιά που μας πέρασε αναβάθμισε το κλασικό μίνι girly φόρεμα στην πιο office εκδοχή του. Ένα μεσάτο φόρεμα σε ίσια γραμμή που σταματάει λίγο πιο πάνω από το γόνατο, είναι η ιδανική εναλλακτική για το κλασικό κουστούμι. Είτε διαλέξεις ένα τέτοιο φόρεμα στην μονόχρωμη είτε στην εμπριμέ εκδοχή του, δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ καθώς θα αγκαλιάσει τις καμπύλες σου και θα σε κάνει να φαίνεσαι πιο ψηλή και αδύνατη. Συνδύασε το φόρεμα σου  με ένα ζευγάρι high ή mid heels και εντυπωσίασε στα εταιρικά meetings δένοντας ένα φουλάρι γύρω από το λαιμό σου.

Δέσποινα Βανδή

Μέσα από την συλλογή της Chip and Chip for Despina Vandi, η Δέσποινα μας απέδειξε ότι ξέρει από στυλ και μας έπεισε ότι η ολόσωμη φόρεμα και το one color look είναι για μία ακόμα χρονιά must.  Α βαρέθηκες τα midi φουστάνια σου, τότε μία ολόσωμη φόρμα σε χαλαρή εφαρμογή θα σε κάνει να δείχνεις στιλάτη χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Ταιριάζει τόσο με τα παλιά σου converse όσο και με τα αγαπημένα σου high heels. Αν δεν είσαι τόσο τολμηρή και σε τρομάζει η ιδέα τους πως θα συνδυάσεις μία ολόσωμη φόρμα τότε επένδυσε στο one color look φορώντας ίδιο χρώμα τοπ με παντελόνι ή φούστα. Πρόσεξε τα υφάσματα να ταιριάζουν μεταξύ τους ώστε να δημιουργεί την ψευδαίσθηση ενός ενιαίου ρούχου.