Φλέρταρε με τον Οbama η Gwyneth Paltrow

Μπορεί να έχει κερδίσει βραβεία και διακρίσεις, αλλά η πασίγνωστη ηθοποιός ξέχασε τα λόγια της μπροστά στην γοητεία του πλανητάρχη!
Φλέρταρε με τον Οbama η Gwyneth Paltrow - Κεντρική Εικόνα



O Βarack Obama έδωσε το “παρών” σε gala που διοργάνωσε η Gwyneth Paltrow  για την υποστήριξη του Δημοκρατικού Κόμματος, με το φλερτ ανάμεσα τους να γίνεται αντικείμενο συζήτησης!

“Είστε τόσο όμορφος που δεν μπορώ να μιλήσω”, είπε κοκκινίζοντας μπροστά στους παρευρισκόμενους η 42χρονη ηθοποιός, με τον Barack Obama , o oποίος είναι στον προεδρικό θώκο από το 2008, να χαμογελάει πονηρά. Το gala έγινε στο σπίτι της Paltrow στο Brentwood του Los Angeles, έχοντας εκατοντάδες καλεσμένους μεταξύ των οποίων και η super star του Hollywood, Julia Roberts.

H star της ταινίας "Ιron Man", η οποία χώρισε τον περασμένο Μάρτιο από τον τραγουδιστή Chris Martin, είναι πολιτικοποιημένη και “ανοιχτά” ταγμένη υπέρ των Δημοκρατικών και δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει παρόμοιο gala για το κόμμα. Από την άλλη, οι φήμες για κρίση στον γάμο του Αμερικανού προέδρου ολοένα και φουντώνουν, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται επίσημα από τον Λευκό Οίκο.

Aξίζει να σημειωθεί πως η απόφαση της Paltrow να υποδεχθεί τον Obama και να διοργανώσει gala για τους Δημοκρατικούς προκάλεσε αντιδράσεις, με αφίσες γύρω από το σπίτι της να την... κοροϊδεύουν χαρακτηρίζοντας την ως "Obama Drone"!

Τι λέει η Michelle Οbama για το φλερτ του 53χρονου συζύγου της με την βραβευμένη με Oscar ηθοποιό (το 1998 για την ταινία “Eρωτευμένος Shakespear”), δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό...