Το Hollywood στα ανάκτορα: H Angelina Jolie υποκλίνεται στην Βασίλισσα Ελισάβετ

Ακόμη μια τιμητική διάκριση απέσπασε η 39χρονη super star για το ανθρωπιστικό της έργο.
Το Hollywood στα ανάκτορα: H Angelina Jolie υποκλίνεται στην Βασίλισσα Ελισάβετ - Κεντρική Εικόνα



Η Angelina Jolie ήταν προσκεκλημένη της Βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία της απένειμε τον τίτλο της Dame, διάκριση για την καμπάνια της 39χρονης star κατά της σεξουαλικής βίας στις εμπόλεμες περιοχές.

Η Jolie, η οποία είναι πρέσβειρα των Ηνωμένων Εθνών, παρευρέθηκε στο Buckingham μαζί με τον σύζυγο της, τον 50χρονο Βrad Pitt και τα παιδιά τους, και τιμήθηκε από την Βασίλισσα με τον τίτλο της Dame, o οποίος απονέμεται πρώτη φορά σε άτομο τέτοιας ηλικίας. Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός ξεκίνησε τον Ιούνιο καμπάνια για την καταπολέμηση της σεξουαλικής βίας στις περιοχές που μαστίζονται από πόλεμο, κίνηση που βρήκε συμπαράσταση από τον Βρετανικό Υπουργείο Εξωτερικών.

Η ανακοίνωση του παλατιού ανέφερε:Η συνάντηση ανάμεσα στην κυρία Jolie και την Βασίλισσα ήταν προσωπική. Η Μεγαλειότητα της βράβευσε την καλεσμένη της. Ο κύριος Pitt και η υπόλοιπη οικογένεια της συναντήθηκαν με την Βασίλισσα αργότερα”. Να σημειωθεί πως ούτε ο Brad Pitt, αλλά ούτε τα παιδιά της Angelina, συμμετείχαν στην επίσημη φωτογράφιση.