Ντύσου σαν πρωταγωνίστρια: Το αυστηρό office look της Olivia Pope

Η νέα στήλη στο #FollowMe υπόσχεται να σε μυήσει στο στυλ των ποιο αγαπημένων μας τηλεοπτικών πρωταγωνιστριών, αρχίζοντας με το αυστηρό office look της Olivia Pope.
Ντύσου σαν πρωταγωνίστρια: Το αυστηρό office look της Olivia Pope



Ένας από τους πιο πετυχημένους πλασματικούς χαρακτήρες της Αμερικανίδας σεναριογράφου και παραγωγού Shonda Rhimes (βλ. Grey’s Anatomy) είναι αυτός της Olivia Pope, στη σειρά «Scandal». H Olivia, την οποία υποδύεται η –τόσο όμορφη- Kerry Washington, είναι η πρώην Communications Director του Λευκού Οίκου η οποία είναι ειδικός στο να καλύπτει πολιτικά και μη σκάνδαλα.

Αν έχεις δει έστω και ένα επεισόδιο του Grey’s Anatomy,  μπορείς να καταλάβεις ότι και στη δεύτερη συγγραφική της απόπειρα  Rhimes οι ανατροπές είναι συχνό φαινόμενο σε κάθε επεισόδιο. Η Rhimes λατρεύει να δημιουργεί δυναμικούς γυναικείους χαρακτήρες και αυτός είναι ο κύριος λόγος που κάνει την Olivia Pope να έχει τόσο μεγάλη αποδοχή από το γυναικείο κοινό. Ο δεύτερος είναι τα ρούχα της.. αχ τα ρούχα της Οlivia.. το απόλυτο office look. Τα μεσάτα φορέματα, τις καμπαρτίνες, τα παλτό σε nude χρώμα, της μπότες μέχρι το γόνατο, τα high heels pumps, τα chic υφασμάτινα παντελόνια. Ό,τι και να φορέσει η Olivia αντικατροπτίζει το προφίλ της δυναμικής γυναίκας, της business woman, του αφεντικού, της γυναίκας που λύνει όλα τα προβλήματα –εκτός από τα δικά της φυσικά, πρόκειται για τηλεοπτική σειρά μην το ξεχνάμε.

Η Olivia διαλέγει μία χρωματική παλέτα τη φορά, χωρίς να επιλέγει έντονα χρώματα και prints. Θα την δούμε να φοράει όλες τις αποχρώσεις του γκρι, total pastel look, μπεζ, λευκό με χρυσές λεπτομέρειες, καφέ παντελόνια με σομόν πουκάμισα. Με αυτό τον τρόπο καταφέρνει να είναι stylish χωρίς να  τραβάει τα βλέμματα στο ντύσιμο της. Μία σκληρή επαγγελματία,ς όπως αυτή άλλωστε, πρέπει να είναι αποτελεσματική χωρίς να την αντιλαμβάνονται.

 

ΥΓ. Αν θες να δεις και εσύ το «Scandal» φρόντισε να δεις κάθε επεισόδιο με τη σειρά. Να σου θυμίσω ότι η Shonda λατρεύει τόσο τις ανατροπές που αν χάσεις έστω και ένα επεισόδιο, δεν θα ξέρεις ποιος σκοτώθηκε, πέθανε, αρρώστησε ή πρόδωσε ποιον. Είναι εθισμός και για αυτό το λόγο συντονίσου στο Fox Life Greece και άσε την Olivia να σου εκμυστηρευτεί όλα τα σκάνδαλα.