Γνωρίστε τους εντυπωσιακούς ηθοποιούς του American Horror Story: Freak Show

Η νέα σεζόν του American Horror Story μόλις ξεκίνησε και αποκάλυψε ποια είναι τα «φρικιά» της σειράς. Κάποιοι από αυτούς κλέβουν τη παράσταση και δε χρειάζονται ούτε make up, ούτε προσθετικά.
Γνωρίστε τους εντυπωσιακούς ηθοποιούς του American Horror Story: Freak Show - Κεντρική Εικόνα



Κάπου, κάποιος σχολίασε ότι για χρόνια η Jessica Lange κέρδιζε τις εντυπώσεις σε κάθε σκηνή της σειράς, αλλά φέτος με το Freak Show έχει μεγάλο ανταγωνισμό απέναντι της. Η μικρότερη γυναίκα και το υψηλότερο μοντέλο του κόσμου, η γυναίκα χωρίς πόδια και ο άντρας με άκρα φώκιας , σίγουρα έχουν κάνει τη σειρά πιο ενδιαφέρουσα.

Το FX για να προωθήσει τη σειρά έχει κυκλοφορήσει κάποια videos με τις πραγματικές ιστορίες των ηθοποιών και είναι τόσο εντυπωσιακές, όσο και οι ίδιοι.

 

Mat Fraser - Paul the Illustrated Seal

Ο Fraser γεννήθηκε με μια διαταραχή που ονομάζεται φωκομέλεια και προκλήθηκε επειδή η μητέρα του έπαιρνε κάποια φάρμακα τα οποία οδήγησαν στην παύση ανάπτυξης των άκρων. Θεωρεί ότι το πιο ενδιαφέρον πράγμα πάνω του είναι η προσωπικότητα του και δεν έχει κανένα πρόβλημα να τον κοιτάνε, γιατί πιστεύει ότι είναι αναμενόμενο.

 

Erika Ervin -- Amazon Eve

Ο ρόλος της Amazon Eve γράφτηκε στην αρχή για άντρα, αλλά όταν έκανε οντισιόν η transgender ηθοποιός Erika Ervin εντυπωσιάσε τους συντελεστές και κέρδισε το ρόλο. Η Ervin έχει ύψος 2,8 μέτρων, αλλά η οικογένεια της είχε μεγαλύτερο πρόβλημα με το γεγονός ότι ήταν transgender, παρά με το ύψος  της.

 

Rose Siggins -- Legless Suzy 

H Rose Siggins γεννήθηκε με πόδια, αλλά έπρεπε να ακρωτηριαστεί στα δυο της χρόνια. Η ίδια αναφέρει ότι βρισκόταν στην εποχή που στην ιατρική η λογική ήταν «ό,τι δε μας κάνει, το πετάμε». Έχει δυο παιδιά, οι εγκυμοσύνες της ήταν φυσιολογικές και κάθε φορά που τα παιδιά της πάνε στο σχολείο, μπαίνει και μιλάει στους συμμαθητές τους για να τους εξηγήσει ότι είναι ακριβώς όπως και οι δικές τους μητέρες.

 

Jyoti Amge -- Ma Petit

Έχει μπει στο Βιβλίο Guinness ως η πιο μικρή γυναίκα στο κόσμο, που φτάνει μόλις τα 52 εκατοστά ύψους και ζυγίζει 5 κιλά.  Στο video δηλώνει ότι θέλει όσοι βλέπουν τη σειρά να θυμούνται ότι οι μικροσκοπικοί άνθρωποι είναι σαν όλους τους άλλους.