Ντενίση για Θεοδωρίδου: «Δεν τη θέλω με το ζόρι»

Ντενίση για Θεοδωρίδου: «Δεν τη θέλω με το ζόρι» - Κεντρική Εικόνα



Η αποχώρηση της Νατάσας Θεοδωρίδου από την παράσταση "Σμύρνη μου αγαπημένη", δεν έχει ξεχαστεί -ακόμη- από τη Μιμή Ντενίση.

Αν και έχει περάσει αρκετός καιρός από το ναυάγιο της συνεργασίας τους, η Μιμή Ντενίση δεν φαίνεται να ξέχασε την αποχώρηση της Νατάσας Θεοδωρίδου, η οποία αθέτησε την αρχική τους συμφωνία.
Μιλώντας σήμερα στο Γιώργο Λιάγκα και στη Φαίη Σκορδά στο πρωινό του Ant-1, η Μιμή Ντενίση ανέφερε σχετικά: «Ήταν μια δική της απόφαση, στην ουσία εκείνη το επέλεξε. Τα βρήκαν στα λεφτά τον Ιανουάριο και τον Ιούνιο είπε κάτι άλλο. Είπε ότι δεν προλάβαινε τόσες παραστάσεις, δεν ήταν ικανοποιημένη με τα οικονομικά, οπότε ήταν σαν να αναιρώ αυτό που είπα. Εγώ τη συμπαθώ τη Νατάσα, τη θεωρώ καλή τραγουδίστρια, αλλιώς δεν θα της πρότεινα. Αλλά, η διαφωνία της θα έπρεπε να είναι τον Φεβρουάριο, γιατί ξεκινήσαμε πρόβες 25 Απριλίου και αυτό συνέβη Ιούνιο».
Τελικά η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν θα συμμετέχει στην παράσταση  "Σμύρνη μου αγαπημένη" που ανεβάζει η Μιμή Ντενίση και απ' ότι φαίνεται, είναι καλύτερα έτσι, αφού η ίδια η πρωταγωνίστρια τόνισε: «Δεν προσπάθησα να την μεταπείσω. Τι νόημα έχει να μεταπείσεις κάποιον αν δεν καταλαβαίνει την αξία ενός πράγματος και δεν το θεωρεί σημαντικό; Θα είναι ένας που θα κάτσει με το ζόρι. Δεν τον θέλω με το ζόρι».