Τί λέει ο Χρήστος Βασιλόπουλος για τον τίτλο ο "βασιλιάς της τσόντας" που του έχει αποδοθεί;

Τη δική του απάντηση στους επικριτές της καριέρας του δίνει ο ηθοποιός και επιμένει να δηλώνει σεξουαλικό ον.
Τί λέει ο Χρήστος Βασιλόπουλος για τον τίτλο ο "βασιλιάς της τσόντας" που του έχει αποδοθεί; - Κεντρική Εικόνα«Δεν ξέρω τι άλλο θα βρουν να πουν για μένα. Έχει πλάκα όλο αυτό», λέει ο Χρήστος Βασιλόπουλος σε συνέντευξή του στο περιοδικό "Εγώ" σχολιάζοντας τον τίτλο "βασιλιάς της τσόντας" που του έχει... απονεμηθεί.
 «Αρκεί κάποιος να μπει στο IMDb, στην επίσημη βάση δεδομένων, για να δει ποιός Έλληνας ηθοποιός δουλεύει πραγματικά και ποιός δουλεύει... τον κόσμο», προσθέτει ο ηθοποιός, αναφερόμενος, φυσικά, στη διεθνή καριέρα που κάνει στην Αμερική. Για τη σεξουαλική του ταυτότητα και για το γεγονός ότι έχει αποπειραθεί να φλερτάρει με άντρα ο Χρήστος Βασιλόπουλος ξεκαθαρίζει: «Δεν προσπάθησα να φλερτάρω ακριβώς. Το άφησα να γίνει και δεν έγινε. Αυτό είπα. Για όλα υπάρχει μία φόρμουλα».

«Αυτή είναι η μαγεία του χρόνου όταν ωριμάζεις. Στόχος μου είναι να παραμείνω σεξουαλικό ον, αλλά να καταφέρω να δοθώ μόνο σε έναν άνθρωπο. Πάλι ο ίδιος θα είμαι, αλλά μόνο με μία γυναίκα», καταλήγει ο ηθοποιός.