Twerking Raspberries: New Art Lounge

Στον έβδομο όροφο του ξενοδοχείου New Hotel ο χρόνος σταματάει, απολαμβάνεις την Αθήνα από ψηλά, ξεχνάς για λίγο τα προβλήματά σου και υπόσχεσαι στον εαυτό σου ότι θα τον κακομαθαίνεις πιο συχνά. Έτσι νιώθω πως πρέπει να είναι το δικό μου happy place.
Twerking Raspberries: New Art Lounge



Μία βροχερή Κυριακή του Σεπτεμβρίου, που δεν είχα διάθεση για βόλτα παρά μόνο για ύπνο, έμελλε να βρω το happy place μου στο κέντρο της Αθήνας. Τι ορίζει ένα happy place; Για μένα, το γεγονός ότι σε κάνει να νιώθεις την απόλυτη ευτυχία ακόμη κι αν σου χρωστάνε δύο μισθούς, έχεις καθυστερήσει τη δόση στην εφορία και το status του Νίκου είναι (ακόμα) «it’s complicated».

Μάρω Παρασκευούδη

Η απόλυτη ευτυχία, λοιπόν, έμελλε να βρεθεί στην ταράτσα του New Hotel, στο New Art Lounge,εκεί που το μάτι σου φτάνει και στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα και τα χρώματα του ουρανού συνθέτουν έναν ζωντανό πίνακα που δεν χορταίνεις να αποτυπώνεις στο instagram (είμαστε και social media freaks). Στον έβδομο όροφο του ξενοδοχείου, το New Art Lounge, σου προσφέρει πανοραμική θέα στην Αθήνα, όσο εσύ τσιμπολογάς και πίνεις κοκτέιλ. Ο ταλαντούχος chef Steven Frost έχει συμπεριλάβει στο μενού τοπικά βιολογικά προϊόντα, προσφέροντας έτσι ενδιαφέρουσες και υγιεινές προτάσεις που εναλλάσσονται από ελαφριά σάντουιτς και δροσερές σαλάτες σε ελληνικές σπεσιαλιτέ και ευρωπαϊκές γεύσεις. Όσο το επιτρέπει ο καιρός, πιάσε φέρφορζε καρεκλίτσα έξω (ντύσου ζεστά) και υπόκυψε σε ένα φοντάν σοκολάτας, αφού πρώτα τσιμπήσεις μία ελαφριά πίτσα με ρόκα και λάδι τρούφας. Όπως όμως αρμόζει σε ένα σωστό penthouse, έτσι και στο New Art Lounge έχει δωθεί ιδιαίτερη προσοχή στο design του εσωτερικού χώρου. Όταν, λοιπόν, ο καιρός κρυώνει επικύνδινα, δεν έχεις παρά να βολευτείς στις άνετες καρέκλες, να θαυμάσεις μια μοναδική βιβλιοθήκη με περισσότερους από 2000 τίτλους βιβλίων τέχνης και να απολαύσεις την υπέροχη θέα μέσα από τη τζαμαρία. 

*Twerking Raspberries: Όλα όσα με κάνουν να χαμογελάω και θέλω να μοιράζομαι με τους φίλους μου.

Info

New Hotel, Φιλελλήνων 16, Σύνταγμα

Για κρατήσεις: 210 3273170