Όλα τα προϊόντα που χρειάζεσαι για σέξι, τέλειο, smoky eye look

Θέλεις το μυστήριο βλέμμα με το μαύρο smoky; Δες τι πρέπει να προσέξεις για να μην φανείς ότι μπλέχτηκες σε καβγά.
Όλα τα προϊόντα που χρειάζεσαι για σέξι, τέλειο, smoky eye look



Τι πιο σέξι από ένα smoky eye στο μακιγιάζ; Είναι από τα αγαπημένα μου βαψίματα αλλά πάντα το πρόβλημα μου ήταν ότι δεν θέλω να φαίνομαι λες και έχω μπλέξει σε καυγά και βγήκα με μαυρισμένα μάτια. Είναι δύσκολο να πετύχεις το σωστό smoky γιατί πολλές φορές έτσι όπως βάφεσαι πέφτει και σκιά στα ζυγωματικά, το σκουπίζεις με τα χέρια σου και μετά γίνεσαι μαύρη παντού. Προσπαθείς να το σώσεις με λίγο foundation, καταλήγεις τελικά να έχει μαυρίσει και το άλλο σου μάγουλο και κατέστρεψες όλο το μακιγιάζ! Αναγκαστικά ξεβάφεσαι και σου χαλάει η όρεξη να βγεις. Κάτι σαν το ανάλογο “bad hair day”. Παρακάτω θα βρεις τις καλύτερες συμβουλές για ένα σωστό smoky.

Μπορεί να σου αρέσει το κατάμαυρο μάτι αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι σου πηγαίνει. Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως το χρώμα των μαλλιών σου, το δέρμα σου και το στυλ σου. Άλλα smoky που μπορείς να δοκιμάσεις είναι με καφέ, γκρι, μωβ σκιές και ό,τι άλλο χρώμα θέλεις.

Βάλε τις κρέμες σου κανονικά αλλά πριν απλώσεις το foundation ξεκίνα με τα μάτια. Με αυτό το τρόπο ό,τι πέσει στο πρόσωπό σου και μουτζουρωθείς μπορείς με το ντεμακιγιάζ σου να το σκουπίσεις χωρίς να καταστρέψεις την βάση που είχες κάνει. Όταν τελειώσεις με τα μάτια άπλωσε τελικά το foundation.

Μην απλώσεις την πιο σκούρα σκιά μέχρι πάνω στο φρύδι. Άπλωσε τη στην εξωτερική γωνία του ματιού για να έχεις γατίσιο βλέμμα και ελάχιστα προς την εσωτερική γωνία για να μην φαίνεται υπερβολικά σκοτεινό το βλέμμα σου.

Συνδύασε το μακιγιάζ αυτό με απαλά χείλη και ζυγωματικά για να τραβήξεις την προσοχή στα μάτια. Όταν βάζεις και έντονο κραγιόν μπερδεύεται το μάτι και δεν μπορεί να εστιάσει στο σημείο που αρχικά ήθελες να τονίσεις.

Χρησιμοποίησε ματ με shimmer σκιές για να μην είναι μονότονο το αποτέλεσμα. Μπορείς να απλώσεις την λαμπερή στην εξωτερική γωνία του ματιού και την ματ στην εσωτερική ή το ανάποδο.