Tέλος εποχής: Η Gisele... έφαγε τη θέση της Nicole Kidman

Μετά από μια δεκαετία, ο οίκος Chanel ετοιμάζει τη νέα διαφήμιση για το θρυλικό άρωμα No 5, με το super model από την Βραζιλία σε ρόλο πρωταγωνίστριας.
Tέλος εποχής: Η Gisele... έφαγε τη θέση της Nicole Kidman - Κεντρική Εικόνα



Η Gisele Bundchen γύρισε την πρώτη της διαφήμιση για τον οίκο μόδας Chanel και το άρωμα Νο 5, γράφοντας και τυπικά τον επίλογο της εποχής... Nicole Kidman!

Το super model από την Βραζιλία, το οποίο είναι το πιο ακριβοπληρωμένο στον κόσμο, θα είναι το πρόσωπο που θα εκπροσωπεί το θρυλικό άρωμα Chanel No 5, πόσταρε και φωτογραφία από τα γυρίσματα της νέας καμπάνιας. Η 34χρονη Gisele την ανάρτησε στο Instagram γράφοντας: “Μεγάλη μου τιμή να είμαι το πρόσωπο του Chanel No 5. Τεράστια εμπειρία να δουλεύω με τον σκηνοθέτη Baz Luhrmann”. Ο Baz Luhramann είναι ο σκηνοθέτης πίσω από τις προηγούμενες διαφημίσεις της Channel, ενώ ο 52χρονος Αυστραλός έχει στο ενεργητικό του και πολλές ταινίες, όπως το “Great Gatsby”.

Στη νέα διαφήμιση, η Gisele θα τριγυρίζει στους δρόμους της Νέας Υόρκης ψάχνοντας τον έρωτα της, δηλαδή παρόμοια με εκείνη του 2004 με την ηθοποιό Nicole Kidman και το μοντέλο Rodrigo Santoroin στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η αντικατάσταση της 47χρονης, πλέον, Kidman έχει ανακοινωθεί από τον περασμένο Μάιο, ωστόσο η νέα διαφήμιση ολοκληρώνεται μέσα στον Οκτώβρη.

Για την ιστορία, το όνομα του όνομα του “άγγελου” της Victoria Secret θα μπει δίπλα σε εκείνα των Catherine Deneuve, Audrey Tautou και Brad Pitt, οι οποίοι έχουν συνεργαστεί με τον οίκο Chanel.

Ακόμη μια επιτυχία για την 34χρονη Bραζιλιάνα super model...