Χάσε βάρος τώρα! 3 βήματα που αποδεδειγμένα λειτουργούν

Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι πια! Είναι απλό, αρκεί να ακολουθήσεις τα παρακάτω tips.
Χάσε βάρος τώρα! 3 βήματα που αποδεδειγμένα λειτουργούνΣίγουρα υπάρχουν πολλοί τρόποι να χάσεις βάρος σε γρήγορο χρονικό διάστημα, αλλά τις περισσότερες φορές πεινάς και δεν μένεις ικανοποιημένη. 

Τα τρία βήματα που σου παρουσιάζουμε παρακάτω, θα σε βοηθήσουν: 

1. Να “σκοτώσεις” το αίσθημα της πείνας
2. Να χάσεις βάρος, ενώ θα αισθάνεσαι χορτάτη 
3. Να βελτιώσεις την υγεία σου 

ΒΗΜΑ 1 
Κόψε τη ζάχαρη και το άμυλο 

Τα φαγητά που έχουν ζάχαρη και άμυλο, οφείλονται για την αύξηση της ινσουλίνης στον οργανισμό, η οποία είναι υπεύθυνη για την αύξηση του βάρους και την αποθήκευση λίπους. Επομένως, όταν μειώνονται τα επίπεδα ινσουλίνης, είναι πολύ πιο εύκολο να χάσεις βάρος. 

ΒΗΜΑ 2 
Φάε πρωτεΐνη
, λιπαρά και λαχανικά 

Κάθε ένα από τα γεύματά σου, θα πρέπει να περιλαμβάνουν πρωτείνη, λιπαρά και χαμηλά σε θερμίδες λαχανικά, ώστε να λαμβάνεις όσες βιταμίνες χρειάζεσαι και να αισθάνεσαι χορτάτη. Δοκίμασε να τρως κρέας, ψάρι, αυγά, βούτυρο, ελαιόλαδο, μπρόκολο, λάχανο, μαρούλι, σπανάκι και αγγούρι. 

ΒΗΜΑ 3 
Γυμνάσου 3 με 4 φορές την εβδομάδα 

Δεν είναι απαραίτητο να γυμναστείς για να χάσεις κιλά, όμως χρειάζεται για να μπορέσεις να ενεργοποιήσεις το μεταβολισμό σου και να είσαι σε καλή φόρμα. Πήγαινε γυμναστήριο και ξεκίνα με τις πιο απλές ασκήσεις σε συνδυασμό με αερόβια άσκηση. Εναλλακτικά, πήγαινε για τρέξιμο στο πιο κοντινό σου πάρκο.