H Teri Hatcher παραμένει sexy στα 49 της!

H διάσημη ηθοποιός παραμένει γοητευτική και σε εξαιρετική φόρμα, παρά το γεγονός πως μπαίνει στην δεκαετία των... 50.
H Teri Hatcher παραμένει sexy στα 49 της! - Κεντρική Εικόνα



H Teri Hatcher βρέθηκε στο ετήσιο gala Variety's annual Power Of Women Luncheon, αποδεικνύοντας με την σιλουέτα της πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός!

Η 49χρονη πρωταγωνίστρια της σειράς “Desperate Housewives”, επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ φόρεμα, στενό στη μέση, το οποίο τόνιζε το καλλίγραμμο σώμα της, ενώ οι μαύρες γόβες στιλέτο, ολοκλήρωναν το κομψό σύνολο.

Η Τeri Hatcer, η οποία έχει στο παλμαρέ της μια Golden Globe για τον ρόλο της στο “Desperate Housewives”, κατάφερε να επισκιάσει τις υπόλοιπες A-Listers καλεσμένες του Hollywood, μεταξύ των οποίων η Jennifer Lopez, η Reese Witherspoon και η Jane Fonda με την σιλουέτα της. Η Hatcher είναι γνωστή για την αγάπη που έχει στην άσκηση και μάλιστα πριν λίγους μήνες πήρε μέρος στο Nautica Malibu Triathlon.

H 49χρονη, η οποία είναι μητέρα μιας κόρης 17 ετών, δήλωσε στο Access Hollywood για το πως διατηρεί το σώμα της σε εξαιρετική κατάσταση: “Τρώω υγιεινά. Δεν ακολουθώ καμία δίαιτα, αλλά προτιμώ να φάω μια σαλάτα παρά ένα γλυκό. Τρώω πολλές πρωτεΐνες και λαχανικά”.

Το πρόγραμμα της Hatcher στο γυμναστήριο περιλαμβάνει 10 λεπτά προβολών, squat, pushups και βυθίσεις. Τις ημέρες που δεν γυμνάζεται εντατικά, προτιμά pilates και ποδήλατο.

Να σημειώσουμε πως η Teri Hatcer συμπληρώνει το Νοέμβριο 50 χρόνια ζωής...