Γαμήλιες καμπάνες για Jennifer Lawrence-Chris Martin;

Η σχέση του τραγουδιστή των Coldplay και της βραβευμένης με Oscar ηθοποιού φαίνεται πως οδεύει προς τα σκαλιά της εκκλησίας!
Γαμήλιες καμπάνες για Jennifer Lawrence-Chris Martin; - Κεντρική Εικόνα



Ο Chris Martin επισκέφτηκε με την Jennifer Lawrence τους γονείς της ηθοποιού, περνώντας τη σχέση τους στο επόμενο επίπεδο πλησιάζοντας παράλληλα ολοένα και στον γάμο...

Ο 37χρονος Martin, ο οποίος χώρισε τον περασμένο Μάρτιο με την ηθοποιό Gwyneth Paltrow, επισκέφτηκε τους γονείς της 24χρονης J-Law πριν λίγες ημέρες. Η μητέρα της Lawrence, Karen, εντυπωσιάστηκε τόσο από τον Βρετανό μουσικό, που τον κάλεσε στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι!

Όπως δήλωσε η γιαγιά της Jennifer Lawrence, Carolyn Coch: “Η μητέρα της Jennifer πήγε στο Los Angeles από το Κentucky να συναντήσει τον Chris. Θα έχουμε ακόμη έναν καλεσμένο στο τραπέζι μας τα Χριστούγεννα. Η οικογένεια μας διαρκώς μεγαλώνει”!

To ζευγάρι δημοσιοποίησε την σχέση τους τον περασμένο Σεπτέμβριο, με την οσκαρική ηθοποιό (κέρδισε το 2012 το χρυσό αγαλματάκι για το "Silver Linings Playbook"), ενώ μένουν μαζί στο Los Angeles, ακριβώς απέναντι από την πρώην σύζυγο του Chris Martin, Gwyneth Paltrow!

Mένει να δούμε αν οι καμπάνες της εκκλησίας χτυπούν για το διάσημο ζευγάρι...