Μετά τη Μελέτη και η Τατιάνα μετακομίζει από το Star στο "Ε";

Έντονο είναι το επαγγελματικό "φλερτ" της Τατιάνας Στεφανίδου με το κανάλι "Ε" το τελευταίο διάστημα εν όψει... μεταγραφής!
Μετά τη Μελέτη και η Τατιάνα μετακομίζει από το Star στο "Ε";



Το μπαράζ μεταγραφών στο κανάλι "Ε" φαίνεται ότι θα συνεχιστεί, καθώς, μετά από αρκετούς συναδέλφους της και η Τατιάνα Στεφανίδου συζητά, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, με τον ιδιοκτήτη του καναλιού, κ. Φίλιππο Βρυώνη, το ενδεχόμενο της μετακίνησής της από το Star.

To συμβόλαιο της δαιμόνιας δημοσιογράφου, που διανύει ήδη την πέμπτη χρονιά συνεργασίας της με το Star, είναι διάρκειας ενός έτους και λήγει τον Μάιο του 2015. Εν τω μεταξύ, το νέο τηλεοπτικό της εγχείρημα με τον τίτλο "Μία" δεν παρουσιάζει τα αναμενόμενα αποτελέσματα ως προς τα ποσοστά τηλεθέασης, γεγονός που ενισχύει περισσότερο την ανάγκη της παρουσιάστριας για μια ακόμη πιο δραστική αλλαγή -τηλεοτπικής στέγης αυτή τη φορά.

Προς το παρόν, η Τατιάνα Στεφανίδου "φλερτάρει" με το "Ε", ενώ πολλοί συνάδελφοί της έχουν ήδη κάνει το μεταγραφικό βήμα. Ανάμεσά τους, η πιο σημαντική μεταγραφή, με ειδικό βάρος για την Τατιάνα Στεφανίδου, ήταν αυτή της Πωλίνας Τόλη, η οποία, έπειτα από 15 χρόνια ως αρχισυντάκτρια στις εκπομπές της, υπέβαλε το καλοκαίρι την παραίτησή της και μετακινήθηκε στο κανάλι "Ε" όπου είναι υπεύθυνη επικοινωνίας.

Ενδεικτικό των προθέσεων της Τατιάνας Στεφανίδου είναι επίσης το γεγονός ότι πρόσφατα είχε καλέσει στην εκπομπή της στο Star την παλιά της συνεργάτιδα Χριστίνα Λαμπίρη, η οποία βρίσκεται ήδη στο "Ε".

Υπενθυμίζεται, ότι, εκτός από την Πωλίνα Τόλη, στο κανάλι "Ε" έχουν μεταγραφεί μέχρι στιγμής από το Star η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θέμης Μάλλης.
Όπως όλα δείχνουν, η Τατιάνα Στεφανίδου θα είναι η τέταρτη στη σειρά...