H Ευδοκία Ρουμελιώτη μίλησε για πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της

Η τύχη χαμογελάει ξανά στην ηθοποιό, που, έπειτα από ένα σερί δυσάρεστων γεγονότων, δηλώνει και πάλι ευτυχισμένη εν αναμονή του πρώτου της παιδιού.
H Ευδοκία Ρουμελιώτη μίλησε για πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της - Κεντρική Εικόνα



Σε συνέντευξή της στη "Real" και στο δημοσιογράφο Βασίλη Μπουζιώτη η Ευδοκία Ρουμελιώτη λέει: «Είναι πολύ νωρίς να μιλήσω γι'αυτό το τόσο σημαντικό γεγονός. Θα ήθελα να περάσει λίγος χρόνος ακόμη προτού αναφερθώ σε αυτό, αλλά εκείνο που μπορώ να σας πω για την ώρα είναι, ότι περιμένω μωράκι και, τόσο εγώ, όσο και ο σύντροφος ζωής μου, είμαστε πραγματικά πολύ ευτυχισμένοι!».

Η ηθοποιός, που παντρεύτηκε με τον Νικηφόρο Χαραγκιώνη τον Ιούλιο του 2012, διανύει τον τρίτο μήνα εγκυμοσύνης και έχει κάθε λόγο να χαμογελά ξανά έπειτα από μια περίοδο δακρύων, καθώς είχε χάσει τη μητέρα της -γεγονός που της κόστισε πολύ- ενώ αμέσως μετά είχε πάθει και ένα σοβαρό ατύχημα.

«Συνεχίζω κανονικά πρόβες στο Εθνικό για τους "Μυστικούς αρραβώνες" και δεν άφησα παράσταση, όπως γράφτηκε», επισημαίνει η Ευδοκία Ρουμελιώτη και εξηγεί:  «Η πρεμιέρα μας θα γίνει στις 24 Οκτωβρίου και θα παίξουμε μέχρι τις 22 Ιανουαρίου, οπότε, όπως καταλαβαίνεις, δεν υπήρξε λόγος να μην είμαι στην υποσχόμενη δουλειά που σκηνοθετεί ο Σωτήρης Χατζάκης και στην οποία θα παίζω στο πλάι των υπέροχων Άλκη Κούρκουλου, Δανάης Σκιάδη, Αλεξάνδρας Σακελλαροπούλου, Αλέξη Γεωργούλη, Δημήτρη Αλεξανδρή, Γρηγόρη Σταμούλη κ.α. Είμαστε στην τελική ευθεία και τα περνάμε υπέροχα, με το αποτέλεσμα της εν λόγω δουλειάς να μοιάζει άκρως φιλόδοξο, κάτι που με χαροποιεί πολύ. Από τη μια περιμένω το πρώτο μου παιδί και από την άλλη υπάρχω σε μια παράσταση αξιώσεων του Εθνικού μας θεάτρου!»