Η Πολίτη διαψεύδει τον άντρα της: Δεν χωρίσαμε

Η κατάσταση είναι «φλου» ενώ ζουν ακόμη στο ίδιο σπίτι.
Η Πολίτη διαψεύδει τον άντρα της: Δεν χωρίσαμε - Κεντρική Εικόνα



Δεν χώρισε απ’ ότι φαίνεται η Χριστίνα Πολίτη με τον σύζυγό της Σωτήρη Φουρτουλάκη καθώς στη συνέντευξή που έδωσε την Κυριακή στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και την εκπομπή Join Us του ΣΚΑΙ έκανε λόγο για μία «στάσιμη κατάσταση» ενώ αποκάλυψε ότι ακόμα ζουν κάτω από την ίδια στέγη. Διέψευσε δηλαδή τον άντρα της ο οποίος με post του στο facebook τον περασμένο Ιούνιο δήλωσε ότι εδώ και αρκετούς μήνες έχει χωρίσει με τη Χριστίνα Πολίτη.

Δείτε τι είπε:

Δεν χώρισα, είναι μία στάσιμη κατάσταση. Μπορεί να είχαμε πει διάφορα, αλλά η κατάσταση είναι «φλου». Μέχρι να υπογράψω διαζύγιο, δεν θα πω ότι χώρισα. Θα δούμε αν θα υπογράψουμε διαζύγιο, δεν ξέρω ακόμα. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που αλλάζει γνώμη πολύ εύκολα, αν δεν ξεκοκαλίσω κάτι μέχρι τέλους να δω πώς νιώθω, δεν το κάνω. Δεν συνέβαινε κάτι πολύ κακό, αλλά αυτό το πράγμα που σε πιάνει άμα είσαι λίγο κακομαθημένος και θες να συνεχίσεις τη ζωή σου, μετά όταν έχεις παιδί αρχίζεις και το σκέφτεσαι, μετά μπορεί να σου λείπει λίγο ο άλλος, μετά μπορεί να βρεις κάποιον άλλο και να βλέπεις ότι μπορεί να είναι χειρότερος. Γι αυτό τους ανθρώπους δεν τους χωρίζουν κατευθείαν και τους δίνουν λίγο χρόνο να σκεφτούν.

Ζω ακόμα μαζί με τον Σωτήρη. Ξέρεις έχουμε μεγάλο σπίτι. Εγώ δε βγήκα ποτέ να πω ότι χώρισα, είπα ότι είμαι σε μια κατάσταση που το σκέφτομαι. Ο Σωτήρης επειδή είναι πιο μικρός, είναι πιο φλογοβόλος. Αν εγώ έλεγα «χωρίσαμε» θα είχα πάρει την τσάντα μου και θα είχα φύγει. Γι αυτό είχα ειρωνευτεί ότι η κατάστασή μας είναι σαν παιχνίδι που θα οδηγήσει σε αποχώρηση. Νομίζω ότι και εκείνος κάπου το σκέφτεται και εγώ το ίδιο. Δεν είναι καλό να ξαναβγάλω είδηση για το τι κάνω. Δεν έχει κάποιο ζουμί. Δεν θα καθόμουν όμως ποτέ σε κάποιο γάμο δυστυχισμένο. Πιστεύω ότι στη ζωή δεν πρέπει να πιέζεσαι πολύ. Ακούω όμως πιο πολύ το παιδί μου. Αυτή είναι η ευαισθησία μου. Αν θέλει να μας βλέπει μαζί.

Στον γιο μου τον Άλεξ δεν έχω πει τίποτα. Δεν είμαι της άποψης ότι ανακοινώνεις πράγματα σε ένα 7χρονο. Σε κανένα παιδί δεν αρέσει ο χωρισμός, γι αυτό καλό είναι να το σκεφτόμαστε αρκετά. Γι αυτό το εξαντλώ μέχρι τέλους.

Είναι σα να είμαστε συγκάτοικοι. Τον ξέρεις τον άλλον πολύ καλά, έτσι και αλλιώς.  Δεν δέρνουμε ο ένας τον άλλον. Εκείνος δουλεύει όλη μέρα. Και αν θέλω να βγω το βράδυ, βγαίνω. Καλά εγώ δεν ξενυχτάω ούτε κάνω κανένα τρελό πράγμα.

Ολόκληρη η συνέντευξη: