Είναι η Ζήνα Κουτσελίνη το αθώο θύμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου;

Το ότι η Σπυροπούλου παίζει το ρόλο της κακιάς αδερφής της Σταχτοπούτας δεν σημαίνει ότι η Κουτσελίνη θα παίξει την Σταχτοπούτα.
Είναι η Ζήνα Κουτσελίνη το αθώο θύμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου;



ΟΚ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι η «κακιά του παραμυθιού». Αν δηλαδή εκεί στον Alpha παίζανε την Σταχτοπούτα η Σπυροπούλου θα ήταν μια από τις κακιές αδερφές που αναγκάζουν την κακόμοιρα Σταχτοπούτα να γονατίζει για να καθαρίζει τις στάχτες.

Το ότι η Σπυροπούλου όμως παίζει το ρόλο της κακιάς αδερφής της Σταχτοπούτας δεν σημαίνει ότι η Κουτσελίνη θα παίξει την Σταχτοπούτα. Ας βάλουμε λοιπόν τα πράγματα στις αληθινές τους διαστάσεις. Η Ζήνα Κουτσελίνη είναι η διευθύντρια ψυχαγωγικού προγράμματος του Alpha που απο πέρσι κιόλας είχε αναλάβει να δημιουργήσει (εκτός από τις άλλες εκπομπές του καναλιού) το προφίλ της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Και πραγματικά έκανε τα πάντα για να τα καταφέρει παρόλο που και η ίδια γνώριζε οτι το εγχείρημα ήταν απο δύσκολο έως αδύνατο.

Μιλούσε παντού για την Κωνσταντίνα λέγοντας ότι «και η Μενεγάκη όταν ξεκίνησε δεν ήταν καλύτερη», ότι «η Σπυροπούλου έχει ταλέντο που μπορεί να καλλιεργηθεί», ότι «στις συνεντεύξεις είναι άπαιχτη και πολύ καλύτερη από άλλες παρουσιάστριες στα πρώτα τους  βήματα» και για φέτος ειδικά διαλαλούσε ότι το project του "Σπίτι μου Σπιτάκι μου" θα σκίσει γιατί η Σπυροπούλου είναι πια μια έτοιμη παρουσιάστρια. Θα μου πεις «είμαστε όλοι εργαζόμενοι» όπως είπε και η ίδια η Σπυροπούλου και η Κουτσελίνη πιο εργαζόμενη από όλους. Τι να έκανε; Τι να έλεγε; Ξέρω γω; Να ήταν λιγότερο ενθουσιώδης; Να ήταν περισσότερο συγκρατημένη όταν μιλούσε δημόσια ή κατ' ιδίαν με δημοσιογράφους;

Αυτό που θέλω να πω εδώ είναι ότι η Ζήνα Κουτσελίνη είναι ένας έξυπνος και έμπειρος άνθρωπος στην τηλεόραση που ήξερε ακριβώς σε τι είδους παιχνίδι έμπαινε. Ήξερε ακριβώς και τα πρόσωπα και τους ρόλους τους και τις ιδιότητες τους. Με λίγα λόγια η Ζήνα Κουτσελίνη ανακατεύτηκε με τα πίτουρα. Και όταν ανακατεύεσαι με τα πίτουρα συνήθως σε τρώνε οι κότες.