Νεσεσέρ : Σύμμαχος ομορφίας για κάθε στιγμή της ημέρας!

Το απόλυτο όπλο μου......
Νεσεσέρ : Σύμμαχος ομορφίας για κάθε στιγμή της ημέρας!



Ναι, το ομολογώ: Ο χρόνος μου είναι τρομερά περιορισμένος και είναι πολλές οι φορές που ξεκινάω το πρωί από το σπίτι και δεν ξέρω πού θα με οδηγήσει η μέρα μου... Βέβαια, αυτά τα απρόβλεπτα είναι και τα ωραία της ζωής, αλλά επειδή θέλω να είμαι όσο μπορώ πιο προετοιμασμένη έχω πάντα μαζί μου ένα νεσεσέρ με τα πιο must προϊόντα! Ποια είναι αυτά; Δες παρακάτω...

1. Ένα υγρό concealer είναι ο απόλυτος σύμμαχος για τους μαύρους κύκλους και για τα σπυράκια στις δύσκολες μέρες του μήνα. Πέραν όμως όλων αυτών μας βγάζει από τη δύσκολη θέση και όταν έχουμε ένα «ιδιαίτερο» ραντεβού, αφού μπορούμε να απλώσουμε μια μικρή ποσότητα σε όλο το πρόσωπο και να έχουμε την πιο ανάλαφρη και ωραία βάση.
2. Δεν ξεχνώ ποτέ την πούδρα μου! Δίνει ένα ματ αποτέλεσμα που μου αρέσει πολύ.
3. Δύο σκιές στις αγαπημένες μου αποχρώσεις. Προσωπικά προτιμώ τα γήινα χρώματα, όπως μια πιο σκούρα και μια πιο ανοιχτή στην απόχρωση του καφέ – μπορείς να κάνεις και smoky αλλά και natural make up.
4. Προέκταση του χεριού μου είναι η μασκαρά. Δεν πάω πουθενά χωρίς αυτή και δεν φοβάμαι να βάλω και μία και δύο και τρεις στρώσεις – στα πάνω βλέφαρα.
5. Ένα μολύβι ματιών είναι επίσης must have, αφού με δυο απλές κινήσεις θα κάνει πιο έντονο το βλέμμα μου!
6. Τέλος, έχω πάντα ένα gloss γιατί το πρωί θέλω τα χείλη μου πιο juicy, ενώ ένα all time classic κόκκινο κραγιόν δεν λείπει ποτέ από το νεσεσέρ μου, αφού με σώζει στις βραδινές μου εμφανίσεις!
Bonus tip: Πάρε με τα δάχτυλά σου λίγο κόκκινο και άπλωσε το πολύ καλά αλλά προσεκτικά στα μάγουλά σου. Το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει, αφού τα μάγουλά σου θα έχουν μια ροδαλή και υγιή όψη που θα θυμίζει κοριτσάκι!

Powder        : Dolce&Gabbana
Concealer    : Artdeco
Eye pencil    : Lancome
Mascara       : Extra Volume KIKO
Eye shadom : satin taupe
Eye shadom : malt matte
Lipstick         : H&M studio Red
Lipgloss        : Mac Dazzleglass

See you soon !!