Blog Post #20 ! Ηρθε ο καιρός να ποζάρουμε όλες σαν σταρ του Χόλιγουντ. Δείτε πως!

Ζούμε σε μια κοινωνία που βασίζεται στην τεχνολογία. Από τότε που έγινε της μόδας το ίντερνετ και το σμαρτφον όλοι ξαφνικά ανακαλύψαμε το κρυφό μας φωτογραφικό ταλέντο. Αλλά τι κάνουμε όταν από την θέση του φωτογράφου βρισκόμαστε στην θέση του μοντέλου;
Blog Post #20 ! Ηρθε ο καιρός να ποζάρουμε όλες σαν σταρ του Χόλιγουντ. Δείτε πως!



Ζούμε σε μια κοινωνία που βασίζεται στην τεχνολογία. Από τότε που έγινε της μόδας το ίντερνετ και το σμαρτφον όλοι ξαφνικά ανακαλύψαμε το κρυφό μας φωτογραφικό ταλέντο.  Αλλά τι κάνουμε όταν από την θέση του φωτογράφου βρισκόμαστε στην θέση του μοντέλου;

 Πόσες φορές σου έχει τύχει να ετοιμάζεσαι όλη μέρα για έναν γάμο, μια βάφτιση η ένα πολύ σημαντικό πάρτη, να νιώθεις τέλεια και πανέμορφη και όταν βλέπεις τις φωτογραφίες στο τέλος τις βραδιάς λες "Δε γίνεται να είμαι εγώ αυτή- κάποιο λάθος θα έχει γίνει .."  H απάντηση είναι πολύ απλή, την ώρα που πόζαρες δεν σκεφτόσουν τα εξής 5 πράγματα :

1.     Ακομα και αν δεν σου αρέσει το χαμόγελο σου , χαμόγελα με τα μάτια σου. Λογικό να μην μπορείς να το κάνεις έυκολα, εγώ κάνω το εξής κόλπο, Φαντάζομαι πως με τραβάει φωτογραφία ο αγαπημένος μου άνθρωπος.

2.     Προσοχή στην στάση του σώματος. Μην καμπουριάζεις, τέντωσε τις ωμοπλάτες.. έτσι φαίνεσαι πιο ψηλή

3.     Πιγούνι ψηλά, για να μη δημιουργείτε το γνωστό προγούλι που έχει την τάση να εμφανίζεται στις φωτογραφίες.

4.     Ποτέ μην ποζάρεις πλάγια. Ούτε το πόδι φαίνεται ωραίο, ούτε το πρόσωπο..  Η αγαπημένη μου γωνία για φωτό είναι τα ¾ .

5.     Νιώσε σέξι! Πρέπει πάντα να έχεις αυτοπεποίθηση

 Τώρα πάμε να μάθουμε τις πόζες που συνηθίζουμε να βλέπουμε στο κόκκινο χαλί ( το βίντεο παρακάτω θα σας βοηθήσει να έχετε μια καλύτερη ιδέα ..) 

 1.     Μύτη μπροστά

2.     Σταυροπόδι – η Μαιλι Σαιρους συνηθίζει να ποζάρει με αυτόν τον τρόπο

3.     Πάνω από τον ώμο

4.     Ανοιχτά Πόδια

 Η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να σας δώσω για να μην έχετε ποτέ ξανά πρόβλημα όταν σας βγάζουν φωτό είναι να κάνετε εξάσκηση μπροστά από έναν καθρέφτη όλα αυτά που είπαμε σήμερα ..

Good luck girls!