Έτσι διατηρεί η Jessica Alba το υπέροχο σώμα της

Η διάσμημη ηθοποιός είναι μεγάλη θαυμάστρια της yoga, με τους paparazzi να την απαθανατίζουν σε γυμναστήριο του Los Angeles.
Έτσι διατηρεί η Jessica Alba το υπέροχο σώμα της



Η Jessica Alba, η οποία έχει δυο κόρες την 6χρονη Honor Marie και την 3χρονη Ηaven Garner με τον παραγωγό Cash Warren, αποτελεί την απόδειξη πως ένα καλό σώμα φτιάχνεται με θυσίες!

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας “Sin City”, μετά από δυο κουραστικές ημέρες Halloween (οι αντίστοιχες ελληνικές απόκριες), καθώς οι κόρες της την “έτρεχαν”, βρήκε το χρόνο να επιστρέψει στην αγαπημένη της συνήθεια: τη yoga.

Η Alba απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους με το στρώμα ανά χείρας, την στιγμή που έμπαινε σε studio yoga τους Los Angeles, συνήθεια η οποία είναι και το μυστικό της για το καλλίγραμμο σώμα της. Η 33χρονη ηθοποιός, χωρίς make up και ντυμένη στα μαύρα, ανέβασε και φωτογραφία στο Instagram από την προπόνηση της δείχνοντας την αγάπη της στην yoga!

Η Jessica Alba, η οποία είναι παντρεμένη με τον Warren από το 2008, σχολίασε πρόσφατα για το αγαπημένο της στυλ yoga: “Το αγαπημένο μου στυλ είναι η Hot Power Flow Yoga, ένας συνδυασμός yoga και άσκησης. Με γρήγορο ρυθμό και μουσική... έχει λίγο από όλα. Είναι το νέο μου κόλλημα”!