Θανάσης Ευθυμιάδης: Έχασα δύο γυναίκες από δικά μου λάθη

O γοητευτικός ηθοποιός αποκαλύπτει κρυφές πτυχές της ζωής του...
Θανάσης Ευθυμιάδης: Έχασα δύο γυναίκες από δικά μου λάθη - Κεντρική Εικόνα



Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποκαλύπτει για ποιο λόγο κάνει ψυχοθεραπεία, γιατί ασχολείται με την yoga και για την αγάπη του να μελετάει βιβλία αυτογνωσίας.

Ο ίδιος εξομολογείται στο περιοδικό People: «Κάποια στιγμή κατάλαβα πως δύο γυναίκες, που ήταν πολύ σημαντικές στη ζωή μου, τις έχασα από δικά μου λάθη. Τότε άρχισα να αναρωτιέμαι μήπως υπάρχει μέσα μου κάποιο πρόβλημα και έπρεπε να το ξεκαθαρίσω. Διαπίστωσα πως ήμουν ανώριμος να κρατήσω τις γυναίκες που με ενδιέφεραν. Όταν μπήκα στο δρόμο της εσωτερικής αναζήτησης, άρχισα να κάνω ψυχοθεραπεία, πήγα στο Άγιο Όρος και έφτασα σε ανθρώπους που αναζητούν την αλήθεια. Μέσα από αυτή τη διαδρομή, είχα ένα μεγάλο κέρδος, που είναι να ακούω το γυναικείο τους ένστικτο και να το εμπιστεύομαι. Η γυναίκα μου, Άνα, είναι απόλυτος παραστάτης και οδηγός μου σε αυτό το γοητευτικό ταξίδι και τα παιδιά μας είναι τα φώτα μας. Πραγματικά, πιστεύω πως η ψυχανάλυση με βοήθησε πολύ ώστε να είμαι έτοιμος για να γίνω σύζυγος και πατέρας»

Τελικά όταν γνώρισε τη σύζυγό του ήταν έτοιμος να δεχτεί τη νέα του ζωή; «Όχι, δεν ήμουν έτοιμος. Μάλιστα, γιόγκα ξεκίνησα όταν η σύζυγός μου έμεινε έγκυος στο πρώτο μας παιδί και ο λόγος ήταν καθαρά πρακτικός, καθώς συνειδητοποίησα πως για να κάνεις παιδιά χρειάζεται υπομονή κι αυτό μου έλειπε.»