H Gwen Stefani είναι μια cool και τρυφερή μαμά

Το να έχεις τρία παιδιά πολλές φορές είναι δύσκολο, ωστόσο η διάσημη τραγουδίστρια το απολαμβάνει! Όπως και οι γιοι της άλλωστε...
H Gwen Stefani είναι μια cool και τρυφερή μαμά



Η 45χρονη Gwen Stefani βγήκε βόλτα με τους τρεις γιους της στο Sherman Oaks της California, αποδεικνύοντας πως παραμένει μια cool μαμά και προσωπικότητα!

Συνοδευόμενη από τους μικρούς κυρίους της, τον 8χρονο Kingston, τον 6χρονο Zuma και τον μόλις επτά μηνών Apollo, η Gwen Stefani απόλαυσε τη βόλτα της, ενώ έφαγε frozen yogurt με τους γιους της. Η πρώην τραγουδίστρια των “No Doubt”, είναι παντρεμένη με τον επίσης τραγουδιστή Gavin Rossadale, μέλος των “Goo Goo Dolls”, από το 2002.

Η 45χρονη, πλέον, Gwen φορούσε χρυσαφί φόρμα Adidas, σχεδιασμένη από τον Jeremy Scott, έχοντας στο μάρσιπο τον μικρό Apollo, ενώ τα κατάξανθα μαλλιά της (σήμα κατατεθέν της άλλωστε), ήταν ριγμένα  από τη μια πλευρά. Ο μεγάλος γιος της, ο Kingston, είχε παρόμοιο κούρεμα με την μητέρα του, δείχνοντας πως η Gwen δεν είναι σε καμία περίπτωση η συντηρητική μαμά...

Η Gwen Stefani θα είναι φέτος στην κριτική επιτροπή στο αμερικάνικο Voice, αντικαθιστώντας την Christina Aguilera η οποία θα απουσιάσει λόγω εγκυμοσύνης.