Με προσευχές και απαντήσεις βγήκε ο Σεφερλής στο "Mega με Μία"

"Έμεινα μόνος μου, αλλά ένας άνθρωπος δεν αισθάνεται ποτέ μόνος του όταν έχει τόσους ανθρώπους που τον αγαπάνε", είπε ο Μάρκος Σεφερλής
Με προσευχές και απαντήσεις βγήκε ο Σεφερλής στο "Mega με Μία"



Με μια ευρηματική έναρξη έκανε πρεμιέρα σήμερα το πρωί ο Μάρκος Σεφερλής ως παρουσιαστής του "Mega με Μία". Ο κωμικός ηθοποιός στάθηκε μπροστά στα πορτρέτα των προκατόχων του από καταβολής πρωινού Μega -Ανδρέας Μικρούτσικος, Έλντα Πανοπούλου, Σοφία Βόσσου, Γιώργος Πολυχρονίου, Φώτης Σεργουλόπουλος, Μαρία Μπακοδήμου, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Νίκος Παπαδάκης, Κατερίνα Καινούργιου, Φαίη Σκορδά, Γιώργος Λιάγκας, Πέτρος Κωστόπουλος, ο καθένας με δικό του κάδρο!- και αφού ζήτησε τη φώτισή τους επισήμανε ταπεινά ότι δεν φιλοδοξεί να μπει στο πάνθεον των παρουσιαστών της πρωινής ζώνης.

"Μια ευχή μόνο: να είστε πάντα καλά, να γελάτε συνέχεια, αυτό μας έχει απομείνει", είπε ο παρουσιαστής και συνέχισε: "Εμείς αυτό μπορούμε να κάνουμε και αυτό θα προσπαθήσουμε φέτος όλο το χειμώνα μαζί σας γιατί το αξίζετε".

Εν μέσω επευφημιών και χειροκροτημάτων από το ζωντανό κοινό του ο Μάρκος Σεφερλής δεν παρέλειψε φυσικά να αναφερθεί και στην... αρνητική επικαιρότητα των τελευταίων ημερών σχετικά με την εκπομπή του: "Όλες αυτες τις μέρες πολλά ακούστηκαν γι' αυτή την εκπομπή, καλά άσχημα, άσχημα, άσχημα, πολύ άσχημα, πάρα πολύ άσχημα... κόσμος ερχότανε στην εκπομπή αυτή... κόσμος έφευγε... θέλαμε να τους κρατήσουμε... άλλοι δεν καθόντουσαν με τίποτα... Το αποτέλεσμα; Έμεινα μόνος μου, αλλά ένας άνθρωπος δεν αισθάνεται ποτέ μόνος του όταν έχει τόσους ανθρώπους που τον αγαπάνε!".

Στη συνέχεια ο Μάρκος Σεφερλής επέλεξε "το παρεάκι που θα υπάρχει στην εκπομπή" μέσα από το κοινό με κλήρωση.
Ο πρώτος από τους συνεργάτες του που παρουσίασε με αυτό το χιουμοριστικό εύρημα της κλήρωσης ήταν ο Στέλιος Κρητικός, λέγοντας πώς φέτος οι δυο τους θα είναι οι ωραίοι στην εκπομπή.

Αμέσως μετά, ήταν η σειρά της Έλενας Τσαβαλιά στην οποία είπε χαρακτηριστικά: "Όχι πολλές οικειότητες με τον παρουσιαστή! Είσαι πολύ ωραία γυναίκα, θα μπορούσες να κάνεις και το μοντέλο στη μόδα. Ελεύθερη; Παντρεμένη;". Πριν εκείνη προλάβει να πει κάτι ο Μάρκος Σεφερλής την πρόλαβε: "Μην απαντήσεις! Πρέπει να είσαι παντρεμένη -τέτοια γυναίκα δεν την αφήνεις ελεύθερη πολύ καιρό- και πρέπει ο άντρας σου να είναι πανέξυπνος, ταλαντούχος με ξανθά μαλλιά, πράσινα μάτια... Αν ήμουν άντρας σου δεν θα σε άφηνα σπίτι μόνη σου ποτέ. Θα σε έπαιρνα μαζί μου στη δουλειά, αν ήμουν άντρας σου...".

Τρίτη από την "κλήρωση" προέκυψε η Χριστίνα Πολίτη την οποία ο Μάρκος Σεφερλής παρουσίασε ως "εκρηκτική παρουσία" και "κορίτσι λαϊκό".

Ακολούθησαν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Βίκυ Παγιατάκη και ο Ανδρέας Λαγός, τον οποίο ο παρουσιαστής περίμενε από το... δάσος αλλά βγήκε από το κοινό, όπως είπε χαριτολογώντας.
Και κάπως έτσι, έφτασε η στιγμή για το πρώτο διάλειμμα της εκπομπής με το Μάρκο Σεφερλή να προτρέπει: "Μη φύγει κανείς! Σάς έχω μετρήσει".