Μaritsa: H πιο δημοφιλής blogger της Τουρκίας είναι σέξι και sporty

H Μaritsa είναι η πιο δημοφιλής blogger της γειτονικής μας Τουρκίας και ξεχωρίζει για το προσιτό στυλ, τις καθημερινές casual εμφανίσεις και φυσικά την Ανατολίτικη ομορφιά της.
Μaritsa: H πιο δημοφιλής blogger της Τουρκίας είναι σέξι και sporty



'Η Merix Kucuk που βίσκεται πίσω από το blog "Maritsa"  έχει συνεργαστεί με σημαντικές εταιρίες του χώρου και έχει εμφανιστεί σε τηλεοπτικά σποτ για γνωστή μάρκα γυαλιών ηλίου ενώ πρόσφατα ίδρυσε και τη δική της εταιρία που παρέχει συμβουλευτική καθοδήγηση σε οίκους μόδας στην Τουρκία. 

Η μελαχροινή καλλονή ανανεώνει την ιστοσελίδα της αναρτώντας κοριτσίστικα looks αποτελούμενα από μίντι φούστες και κομψά μυτερά φλατς αλλά και αρκετά tomboy ντυσίματα με αθλητικά και σκισμένα τζιν. Απολαμβάνει τα ταξίδια και στο blog της παρουσιάζει τόσο τις περιπέτειές της ανά τον κόσμο όσο και tutorials για μακιγιάζ και χτενίσματα για τα μαλλιά. 

Θηλυκή αλλά και sporty η Μαρίτσα αλλάζει καθημερινά το στυλ ανάλογα με τη διάθεσή της και υποστηρίζει τόσο το mix n match όσο και το μίνιμαλ ντύσιμο δίνοντάς μας ιδέες για κάθε περίσταση. 

Ακολούθησε και εσύ το blog της και απόλαυσε outfits με έντονα χρώματα, δες από πού ψωνίζει τα εκκεντρικά αξεσουάρ που φοράει και μάθε πώς να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα όπως και της Maritsa!

Δες το blog της εδώ: http://maritsa.co/