Η 40άρα Penelope Cruz είναι η πιο sexy γυναίκα στον πλανήτη

Ακόμη μια διάκριση για την Ισπανίδα sex symbol, καθώς αναδείχτηκε από γνωστό αντρικό περιοδικό ως η πιο hot γυναικεία παρουσία στον κόσμο!
Η 40άρα Penelope Cruz είναι η πιο sexy γυναίκα στον πλανήτη



Η Penelope Cruz, σύζυγος του Ισπανού ηθοποιού Javier Bardem, διαδέχτηκε την Scarlett Johansson στον... θρόνο του περιοδικού Esquire ως η πιο sexy γυναίκα του πλανήτη. Και όχι άδικα...

Η 40χρονη Cruz, η οποία έχει δυο παιδιά με τον 45χρονο ηθοποιό (τον 3χρονο Leonardo και την μόλις ενός έτους Luna), είναι πιο sexy από ποτέ, κάτι που φαίνεται στην φωτογράφιση του περιοδικού. Η Cruz γνωρίστηκε με τον σύζυγο της στα γυρίσματα της ταινίας "Vicky, Cristina, Barcelona" το 2007, ανακοινώνοντας τον γάμο τους στις Mπαχάμες το 2010.

Η μούσα του σκηνοθέτη, Pedro Almodovar, γίνεται η 11η γυναίκα που παίρνει αυτόν τον τίτλο από το Esquire, βάζοντας το όνομα της δίπλα σε εκείνα των Angelina Jolie, Rihanna, Halle Berry και Charlize Theron.

Η Penelope Cruz ποζάρει φυσικά στο εξώφυλλο του περιοδικού φορώντας ένα ανθρακί μαγιό με το πληθωρικό μπούστο της να αποδεικνύει γιατί η Ισπανίδα star κέρδισε τον φετινό τίτλο...