H Victoria Beckham κάνει graffiti για καλό σκοπό

Στη Νότιο Αφρική βρέθηκε η σύζυγος του David Backham ως πρέσβειρα καλής θέλησης των Ηνωμένων Εθνών, παίρνοντας μέρος σε καμπάνια κατά του AIDS.
H Victoria Beckham κάνει graffiti για καλό σκοπό



Η Victoria Beckham έπιασε τα... σπρέι μαζί με νεαρές κοπέλες στο Soweto της Νοτίου Αφρικής, βοηθώντας στην προώθηση της καμπάνιας που διοργανώνει ο φίλος της και τραγουδιστής, Sir Elton John.

Η 40χρονη σχεδιάστρια μόδας, (και πρώην μέλος του συγκροτήματος Spice Girls), είναι πρέσβειρα καλής θέλησης των Ηνωμένων Εθνών και με αυτή την ιδιότητα ταξίδεψε στο Soweto. Η σύζυγος του βετεράνου ποδοσφαιριστή, David Beckham, απαθανάτισε τη στιγμή και πόσταρε στο twitter: “Συναντώντας τις γυναίκες στο Soweto, μοιράζοντας το μήνυμα κατά του ΗΙV”.

Η Victoria, η οποία έχει 4 παιδιά με τον David Beckham, τον 15χρονο Βrooklyn, τον 12χρονο Romeo, τον 9χρονο Cruz και την 3χρονη Harper, έκανε graffiti μαζί με τις νεαρές κοπέλες, θέλοντας να μείνει το μήνυμα κατά του AIDS ανεξίτηλο.

Η “Posh” είναι ευαισθητοποιημένη σε ανθρωπιστικά θέματα και μέσω της ιδιότητας της ως πρέσβειρα των Ηνωμένων Εθνών, προσπαθεί να βοηθήσει σε όλο τον πλανήτη. Πριν από περίπου ένα μήνα, τόσο εκείνη, όσο και ο σύζυγος της, δώρισαν προσωπικά αντικείμενα τους ώστε να μαζέψουν χρήματα για να βοηθήσουν στην καλύτερη ενημέρωση γύρω από το AIDS στην Αφρική.