Τα καλύτερα ημιδιάφανα top και πώς να τα φορέσεις

Μάθε πως να προσθέσεις την διαφάνεια στο καθημερινό σου ντύσιμο δείχνοντας σέξυ και sophisticated.
Τα καλύτερα ημιδιάφανα top και πώς να τα φορέσεις



Το να γνωρίζεις καλά πώς να φορέσεις τα ημιδιάφανα ρούχα μπορεί να καθορίσει το πόσο σοφιστικέ ή σέξι θα είναι το στυλ σου. Η διαφάνεια είναι all time classic και μπορεί να κάνει και το πιο απλό και συνηθισμένο σύνολο να ξεχωρίσει. Δεν χρειάζεται να γεμίσεις την ντουλάπα σου με ημιδιάφανα ρούχα για να το πετύχεις. Ένα απλό basic πουκάμισο με διαφάνεια μπορεί να δημιουργήσει πολλούς διαφορετικούς στιλιστικούς συνδυασμούς. Για να καταφέρεις να φορέσεις την διαφάνεια σωστά δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις μικρούς κανόνες στυλ.

Δοκίμασε διαφορετικά layers

Αν θες να φορέσεις διαφάνεια στο γραφείο και η θέα ενός σουτιέν δεν είναι η καταλληλότερη τότε συνδύασε το sheer πουκάμισο σου με ένα tank ελαστικό top στο ίδιο χρώμα. Μπορείς να βρεις τέτοια απλά κολλητά  tops σε κάθε αλυσίδα μαζικής παραγωγής ρούχων σε αρκετά καλές τιμές. Για να σπάσεις την μονοχρωμία του layering, συνδύασε το πουκάμισο σου με μία φούστα σε έντονο χρώμα ή ένα υφασμάτινο παντελόνι σε έντονη πλέξη, όπως το pied de poule. Στις κρύες μέρες, ταίριαξε το look με μία μεσάτη ζακέτα ή ένα σακάκι σε ουδέτερο χρώμα.

Διάλεξε μεγαλύτερο μέγεθος

Τα ημιδιάφανα top θα ταιριάζουν πιο πολύ με τη σιλουέτα σου αν τα φορέσεις ένα μέγεθος μεγαλύτερα από το κανονικό σου. Όσο πιο στενή είναι η διαφάνεια πάνω στο σώμα σου τόσο πιο πολύ ρισκάρεις την σοφιστικέ σου εμφάνιση. Συνδύασε το oversized top σου με ένα tailored σορτάκι ή χαλαρό πάνω από ένα skinny παντελόνι.

Πρόσεξε στην επιλογή του σωστού σουτιέν. Δεν πρέπει να φαίνεσαι παραπάνω σέξι από όσο εσύ επιθυμείς και πρέπει να στηρίζει σωστά το στήθος σου χωρίς να ξεχειλίζει. Συνδύασε το με ένα σουτιέν που ταιριάζει με τα χρώματα τις μπλούζας σου.

Κουμπώσου

Για να δείχνεις κομψή φορώντας ένα ημιδιάφανο πουκάμισο, κούμπωσε όλα τα κουμπιά μέχρι το τελευταίο. Θα δώσεις ισορροπία στο ντύσιμο σου και θα αποκτήσεις το ιδανικό secretary look. Ολοκλήρωσε το σύνολο σου με μία ψηλόμεση φούστα ή ένα ψηλόμεσο  jean είσαι έτοιμη.

When you’re wearing a sheer blouse, it pays to pay attention to the rest of your outfit. Since sheer blouses can be quite voluminous, try creating structure on your bottom half by wearing stiffer fabrics. Also, take notice of sharp accessories that could possibly catch and pull on your sheer blouse.

Συνδύασε σωστά διαφορετικά υφάσματα

Όταν φοράς see through ρούχα πρέπει να είσαι προσεκτική και στα υπόλοιπα κομμάτια της εμφάνισης σου που θα διαλέξεις. Επειδή τα ημιδιάφανα ρούχα μπορεί να είναι αρκετά ογκώδη, προσπάθησε να δομήσεις το υπόλοιπο σύνολο με πιο άκαμπτα κομμάτια όπως ένα παντελόνι κουστουμιού.

Πρόσεξε στην επιλογή των αξεσουάρ, δεν θέλεις το υπέροχο oversized κολιέ σου να σκίσει κατά λάθος την see through μπλούζα σου, λίγο πριν  το ραντεβού σου.

Παίξε με διαφορετικά υφάσματα και τόλμησε να φορέσεις ημιδιαφανείς μπλούζες με δέρμα, ψεύτικη γούνα ή brocade φούστες για εντυπωσιακή βραδινή έξοδο.