Ο Μάκης Πουνέντης μίλησε για τα νούμερα, αλλά και την κόντρα Ηλιάκη-Καινούργιου

Παραδέχτηκε ότι «είναι σαν το Δέστε τουςτο "Αυτά Είναι...» και σχολίασε τα ποσοστά τηλεθέασης.
Ο Μάκης Πουνέντης μίλησε για τα νούμερα, αλλά και την κόντρα Ηλιάκη-Καινούργιου



Στην κάμερα του "Πρωινού' του Ant-1 μίλησε ο Μάκης Πουνέντης, σχολιάζοντας τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής που συμπαρουσιάζει ο ίδιος με τη Μαρία Ηλιάκη. 

«Τα νούμερα νομίζω ότι αφορούν περισσότερο την αρχισυνταξία, την παραγωγή της εκπομπής και το κανάλι», επισήμανε ο Μάκης Πουνέντης και πρόσθεσε: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα, νομίζω. Θέλω να αφήσω να περάσει τουλάχιστον ο πρώτος μήνας και μετά να δούμε τί αλλαγές μπορεί να χρειάζονται να γίνουν».

Σε ερώτηση αν θεωρεί ότι το "Αυτά Είναι..." μοιάζει με το "Δέστε τους", ο παρουσιαστής απάντησε: «Είναι σαν το "Δέστε τους". Νομίζω ότι το κανάλι αυτό παράγγειλε, γι' αυτό και ήθελε και τη Μαρία (Ηλιάκη) και μετά η Μαρία πρότεινε εμένα».

Σχετικά με τη φημολογούμενη κόντρα ανάμεσα στη Μαρία Ηλιάκη και την Κατερίνα Καινούργιου, ο Μάκης Πουνέντης περιορίστηκε να πει πως «έχω μάθει ότι ανάμεσα σε δυο γυναίκες δε μπλέκεσαι ποτέ. Άσ' τες, θα τα βρουν μόνες τους», ενώ αποκάλυψε ότι ο προκάτοχός του, Νίκος Μουτσινάς, «μού έστειλε μήνυμα για καλή επιτυχία».